Krybdyr

 

Uanset om du foretrækker dyr, der kryber eller kravler, så har vi det, du leder efter. Vores udvalg af krybdyr er, hvis vi selv skal sige det, imponerende stort og omfatter alt fra skægagamer, gekkoer, leguaner, kamæleoner, skildpadder og varaner til skorpioner, vandrende pinde, fugleedderkopper og meget mere. For ikke at tale om vores store udvalg af slanger til terrarier, der omfatter pytonslanger, forskellige snogearter, kongeboaer og mange flere. Bemærk, at salg af levende dyr foregår via vores fysiske butikker, hvor vi sætter en ære i at vejlede og rådgive dig i dit dyrekøb.

Krybdyr for enhver smag og erfaring

MiniZoo er stedet for dig, der er interesseret i alt, hvad der kryber, kravler eller slanger sig af sted. Måske er du erfaren terrarieindehaver allerede, eller måske vil du starte op med krybdyr for første gang. I givet fald kan udvalget af krybdyr såvel som udstyret til dem formentlig virke overvældende. Men uanset hvad, så kan vi hjælpe dig. Læs nærmere omkring emnet her på siden, eller besøg en af vores butikker: Hos MiniZoo er alt vores personale faguddannede dyrepassere med mange års erfaring inden for lige netop krybdyr. Så du er altid i trygge hænder hos os.

 

Hvis du ikke umiddelbart finder det krybdyr, du er på udkig efter, er du altid velkommen til at ringe til os – så kan vi muligvis skaffe det til dig. Og vi kan under alle omstændigheder altid hjælpe med råd og vejledning.

 

Hvad er krybdyr egentlig?

Krybdyr kaldes også reptiler, hvilket er et afledt navn af det latinske ”reptilia”, der betyder ”at krybe”. Der findes i alt ca. 6.000 forskellige arter krybdyr i verden, som er inddelt i fire underkategorier: Krokodiller (Crocodilia), Tuataraer (Rhynchocephalia), Øgler og slanger (Squamata) og Skildpadder (Chelonia). Krybdyr lægger alle æg og har fire ben – eller stammer fra forfædre med fire ben. Et af krybdyrenes helt særlige kendetegn er den skællede, tynde hud og deres vekselvarme – evnen til at tilpasse sig omgivelsernes temperatur. De spiser hovedsageligt kød og fordøjer langsomt.

Se også vores store udvalg af terrarier og tilbehør til terrarier.

© www.minizoo.dk