MiniZoo tilbyder sikker online betaling
MiniZoo.DK er certificeret af e-mærket

Få op til 20% rabat!

Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyt om gode tilbud.

Køb Gavekort

Glæd en ven - give ham/hende et gavekort til MiniZoo

Åbningstider

Tårnby Torv 7

Man til Fre 9:30 - 18:00
Lør 9:30 - 15:00
Søndag lukket

Telefon +45 3216 4545

MiniZoo Amagercenteret

Man til Fre 10:00 - 19:00
Lør 10:00 - 17:00
Søn 11:00 - 16:00

Telefon +45 3213 4545

Magleby Torv 32

Man til Fre 10:00 - 18:00
Lør 10:00 - 14:00
Søndag lukket

Telefon +45 3210 4545

Hvidovre Torv 9

Man til Fre 10:00 - 18:00
Lør 10:00 - 15:00
Søndag lukket

Telefon +45 3219 4545

Kronen butikscenter, Vanløse

Man til Fre 10:00 - 19:00
Lør & Søn 10:00 - 17:00


Telefon +45 3218 4545

Virknr. 32829562
Email: salg@minizoo.dk
Vi besvarer emails indenfor 2 hverdage.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

MiniZoo
Tårnby Torv 7
2770 Kastrup
Tlf. 32164545
CVR.: 32829562


Betaling

Når du handler på MiniZoo.dk kan du enten vælge at betale med betalingskort eller bankoverførsel


Betalingskort

Du kan anvende følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa-Electron, Mastercard, Maestro og JCB.
Dankort, Visa/Dankort: 1,45 kr + 0,001 x summen.
Dansk udstedt American Express: 0,0125 x summen. Min 0,7 kr. Max 300 kr.
Visa, Mastercard, Mastercard debit, Visa Electron: 0,0125 x summen. Min 0,7 kr
Internationalt udstedt American Express: 0,0375 x summen. Min. 1,95 kr.
Internationalt udstedt Visa, Mastercard, Mastercard debit, Visa Electron, JCB: 0,0375 x summen. Min. 1,95 kr. Max 300 kr.


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Betaling fra Norge og Sverige kan KUN ske med betalingskort eller overførsel til vores bankkonto.


Bankoverførsel:

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Leveringsbetingelser

Ved hver enkelt vare er der oplyst en leveringstid. Denne tidsramme er en indikation for, hvor lang tid der under normale omstændigheder går, fra vi modtager ordren, til vi afsender de ønskede varer.


En ordre bestående af flere varer vil altid blive sendt samlet. Det er derfor den vare med den længste leveringstid, du skal bruge som identifikation for hvor lang tid der går, før hele ordren bliver afsendt.


Afsendelsen af ordrer kan sker med GLS eller Post Danmark som er den mest benyttede til mindre forsendelser. Er du ikke hjemme, når pakken bliver leveret, kan denne afhentes på det nærmeste postkontor eller fragtcentral. Vi opfordrer til, at du ikke skriver under på modtagelsen, før du har kontrolleret at pakken er intakt, og at de modtagne varer er ubeskadige. Kontroller derfor dine varer på posthuset eller sammen med fragtmanden inden han kører. Er varen gået itu under forsendelsen bør dette skrives på fragtseddlen og du skal have en kopi, som sendes til MiniZoo.dk. Sagen bliver herefter behandlet som en transportskade.


Så snart vi afsender en ordre fra os, bliver den mærket med ”Afsendt” og du kan følge den hos de respektive fragtfirmaer.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.


Hvis du benytter en Foderordning eller aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til salg@minizoo.dk eller Tlf. 32164545 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Hvis din vare ikke er sendt med postdanmark pga vægt eller størrelse skal du returnerer den med samme fragtfirma. Dette gælder især salt, sten, akvarier, terrarier, grus, bundlag, kattesand, katte og hundefoder.


Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til kr.: 695,-


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:


  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, herunder frostfoder, levende foder og akvarieplanter.
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Det er f.eks. tæge og flåtmidler til hunde og katte.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.


Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MiniZoo
Tårnby Torv 7
2770 Kastrup


Du kan også fortryde købet mod forudgående aftale ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.


Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:
MiniZoo
Tårnby Torv 7
2770 Kastrup


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, Tlf.nr. og e-mailadresse.


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.


Personoplysningerne registreres hos MINIZOO ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Den dataansvarlige på MiniZoo.dk er Morten Pelby.


Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.


Som registreret hos MINIZOO ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Salg@MiniZoo.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til returafdelingen hos MiniZoo, til Morten Pelby. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Download STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR


Handelsbetingelser er senest opdateret den 27-1-2016


© www.minizoo.dk