Akvarieplanter

Selv om fisk er smukke i sig selv, er der ikke meget ved at se på et akvarium uden planter. Ud over at det grønne bidrager til hyggen – også for fiskene – er akvarieplanterne med til at forbedre vandmiljøet i akvariet og giver samtidig fiskene et sted at gemme sig. Her på siden ser du vores store udvalg af Tropica-akvarieplanter, der fås i mange varianter. Nogle er nemmere at holde end andre, men fælles for dem alle er, at de giver liv i akvariet, og at kvaliteten er i top.

BEMÆRK! Akvarieplanter sælges kun i vores butik i Tårnby.

Holdbare Planter

Kunstige planter

Plantesubstrat og Soil

Planteudstyr

Tropica MiniPot i plastpakning

Tropica Planter 1-2-Grow

Tropica Planter i Bundt

Tropica Planter i potte

Tropica Potte i Plastpakning

Tropica Sortiments Kasser

Tropica-akvarieplanter

Tropica er kendt for at levere akvarieplanter i den højest tænkelige kvalitet. I fagkredse betragtes planterne gerne som de bedste akvarieplanter på markedet, når det gælder sundhed, udseende og hårdførhed. Når planterne transporteres fra producenten, er de pakket individuelt i speciel emballage, så de ikke tager skade.

 

Kunstige akvarieplanter

Du finder også et bredt udvalg af kunstige akvarieplanter her hos MiniZoo. Alle planterne ser meget livagtige ud, men kræver ingen vedligeholdelse. Lys eller mørke, koldt eller varmt vand – de trives hvor som helst. Smukke at se på, men producerer altså hverken ilt eller renser vandet i akvariet.

 

Hvad gør akvarieplanter godt for?

Akvarieplanterne gør akvariet endnu smukkere at se på. Derudover udgør planter et perfekt sted for fisk at gemme sig, lege og yngle. Det afhænger af arterne, hvor stort behovet for skjulesteder er – spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Derudover er vandplanter med til at forbedre vandmiljøet og styrker akvariefiskenes trivsel. Planterne producerer ilt og er med til at mindske mængden af affaldsstoffer fra fiskene væsentligt. Hold jævnligt øje med, om fiskene spiser af planterne – det er ikke meningen, og i værste fald kan fiskene blive syge. Sørg i øvrigt for kun at bruge akvarieplanter, du har købt hos en autoriseret forhandler, for selv om de i mange tilfælde ligner noget, du selv kan finde i naturen, kan disse have bakterier på sig, som dine fisk ikke kan tåle.

 

Værd at bemærke

De fleste akvarieplanter – lige med undtagelse af de kunstige af slagsen – kræver lys for at trives. Derfor er det værd at investere i en lyskilde til akvariet, hvis du ikke allerede har en. 

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund