Fiskefoder til ferskvandsfisk

Super kvalitets foder til akvariefisk

Vi har ferskvandsfoder af den højeste kvalitet til netop dine akvariefisk, som alle indeholder de essentielle vitaminer og mineraler dine akvariefisk behøver, for at holde sig vitale, sunde og raske samt udvise den bedste farve de kan præstere, så du kan nyde den undersøiske verden og alle dens farver, i din egen dagligstue.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af forskelligt akvariefoder til ferskvandsfisk, så du nemt og hurtigt kan få et overblik, uanset om du holder cichlider, guldfisk, slørhaler, neonfisk, guppyer, eller nogle helt andre ferskvandsfisk. Vælg mellem flagefoder, foderpiller, samt foder til kødspisende fisk og de fisk, der ikke spiser kød som f.eks mange af malawicichliderne.

Alt vores akvariefiskefoder indeholder stabiliseret C-vitamin, da det har vist sig at c-vitamin øger modstandskraften hos alle typer af akvariefisk inkl maller og bundfisk. Som en ekstra bonus hjælper c-vitamin til en sund opvækst hos dine fisk og forhindre andre sygdomme, da mangel på c-vitamin ellers vil kunne give nogle fodringsbetingede symtomer. Du kan derfor roligt vælge fiskefoderet fra JBL og vide at dine akvariefisk får hvad de skal have, for at sig sunde og raske. Alt foderet fra JBL er sprængfyldt med energi, der er massere af vitaminer, proteiner og kulhydrater alt samme fra fisk, biprodukter fra fisk, krebsdyr og rejer.  

Ferie og Weekend foder

Flagefoder til ferskvandsfisk

Foder til rejer og andre krebsdyr

Foderautomater

Frostfoder til fisk

Granulat foder

Grøntfoder til Malawi cichlider

Levende foder til fisk

Slørhale og Guldfiskefoder

Sticks til Cichlider

Sugemalle piller

Tørfoder til Fiskeyngel

Forskelligt akvariefoder til forskellige akvariefisk

Du går ikke galt i byen hos MiniZoo, hvis du er på udkig efter fiskefoder til dine ferskvandsfisk. Vi har et velassorteret sortiment og kan imødekomme alle præferencer – uanset om dine fisk er eksotiske eller mere almindelige. Nogle fisk foretrækker flagefoder i form af hovedfoder, da de ikke behøver andet, mens andre trives bedst med foderpiller – og vi har naturligvis begge dele.

Har du været så heldig at have fået fiskeunger, kræver ynglen, når deres æggesæk er brugt op efter ca 3-5 dage efter fødslen, at de får yngelføde, da de ikke kan optage almindeligt foder, men kræver meget småt foder med massere af proteiner og mineraler, for at de får en god start på livet. Her har JBL produceret NovoTom som er helt fint fiskefoder, nærmest som støv.

Derudover har vi mallepiller i flere forskellige størrelser, med og uden kød, ligesom du også finder frostfoder, levende foder, granulatfoder, frysetørret foder og meget mere. Selv de mest kræsne fisk, kan få stillet sulten her hos os.

Alle fodertyper er naturligvis af den højeste kvalitet og indeholder de vitaminer og mineraler, der er behov for, så dine fisk udvikler sig og trives bedst muligt. Fiskefoder af supergod kvalitet giver dine fisk overskud og energi – hvis de er livlige og i god stand, er de i god foderstand.

 

Sådan fodrer du dine ferskvandsfisk

Der er naturligvis forskel fra fiskeart til fiskeart på, hvordan de bedst bliver fodret, men som udgangspunkt er alle fisk slughalse, der nemt kan overfodres. Fisk spiser typisk, når de bliver eksponeret for mad, og rent genetisk er de programmeret til at slå til, når der er et tilbud om mad, da ressourcerne i naturen ofte kan være knappe.

Så at fiskene virker sultne, når de fodres, er ikke tegn på, at de ikke får nok mad – de kan gå i dagevis uden foder og uden at tage skade. En god tommelfingerregel er, at man ikke bør fodre med større mængder, end hvad fiskene kan nå at spise på fem minutter. Kommer du til at hælde for meget foder i vandet, bør du fiske det overskydende op igen med det samme, inden foderet går i opløsning og forurener dit akvarievand.

Hvis du overfodrer dine fisk, når de ikke at spise al maden, og den kommer derfor til at flyde rundt i akvariet og i sidste ende tilstopper filteret. Når filteret er tilstoppet, svinder iltindholdet i vandet, og det kan fiskene ikke tåle – på sigt ender de med at dø af det.

 

Husk vi også har – fiskefoder til saltvandsfisk

På denne side har vi samlet vores foder til ferskvandsfisk. Når det gælder foder til saltvandsfisk, stilles der andre krav, da deres ernæringsmæssige behov er anderledes. Se udvalget af foder til saltvandsfisk her.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund