Akvarier til Saltvandsfisk

Saltvandsakvarier er utroligt populære, for de muliggør i bogstaveligste forstand et hav af fisk. Hos MiniZoo har vores store passion altid været akvarier, og vi har mange års erfaring med at bygge, rådgive og sælge alt til enhver akvarieentusiast. Få et overblik her på siden over alt tilbehøret til saltvandsakvarier – inkl. naturligvis selve akvariet.

Et rigtig godt sted at starte som fiskeentusiast er ved at anskaffe sig et akvarium. På denne side finder du hele vores udvalg af saltvandsakvarier, men ellers kontakt os hvis der er andre ønskemål.

Firkantede Akvariesæt

Saltvands AquaScaping

Sump

Saltvandsfisk og andet liv i akvariet

Når akvariet er blevet installeret og fyldt op med alt det nødvendige, foruden smukke akvariebaggrunde, levende sten, lys, pumpe og en masse vand, er tiden endelig kommet til det sjove: At købe akvariefisk og andet liv. Hos MiniZoo sælger vi akvariefisk i alle afskygninger og har mulighed for at skaffe nærmest alt – så kun din fantasi sætter grænser, og dine drømme har frit spil. Vi har fx anemoner, rejer, krebs, børsteorm, snegle, eremitkrebs, saltvandskoralerklovnfisk og alle de andre super smukke saltvandsfisk, har du ikke mulighed for at komme forbi kan du også bestille alle vores levende fisk og koraller online.

Specialbyggede akvarier

Nogle gange har man specifikke behov for et akvarium, der ikke umiddelbart findes. Det kan være frustrerende, hvis man har sat sig i hovedet, at akvariet skal være af en vis størrelse eller have nogle helt specifikke mål, men heldigvis er der hjælp at hente – vi tilbyder nemlig specialbyggede akvarier. Ofte får vores kunder bygget et akvarie som en del af deres indretning, fx som væggen mellem to stuer, som bagvæggen i køkkent eller som søjle midt i rummet. Der er mange muligheder for at gøre dit hjem eller arbejdsplads ekstra trendy og levende.

Sådan bestiller du et specialbygget akvarium

De specialbyggede akvarier bestilles ved at indtaste de ønskede mål i formularen. Bemærk, at målene kan variere med op til 5 mm på det endelige produkt. Når du har indtastet de ønskede mål og funktioner (hulboring, overløb mv.), vises prisen samt den forventede leveringstid på akvariet.

Leveringstid på specialbyggede akvarier

Fordi specialbyggede akvarier netop er … ja, specialbyggede, er leveringstiden længere end på akvarier med standardmål. Ordren kan desuden hverken annulleres eller returneres – heller ikke, hvis akvariet er forsinket hos producenten eller transportfirmaet.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Vores specialbyggede akvarier er udført efter alle kunstens regler og er naturligvis i høj kvalitet. Her er tale om solide akvarier, der kan rumme det, du nu vælger at putte i dem – sørg blot for, at størrelsen matcher indholdet, så du ikke ender med et for lille akvarium.

Kontakt os for råd og vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvor stort (eller lille) et akvarium, du har behov for til dine pågældende kæledyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende personale står altid klar til at råde og vejlede dig – ring til os, eller kom forbi en af vores butikker, så finder vi sammen den perfekte størrelse på et specialbygget akvarium til dig.

Størrelse på saltvandsakvarium

Hvor stort akvariet skal være, afhænger helt og holdent af dig og din interesse i fisk. Det er dog ingen hemmelighed, at prisen i de fleste tilfælde følger størrelsen – jo større saltvandsakvariet er, jo mere udstyr, dekoration mv. skal der til, og jo dyrere bliver det derfor. Mange saltvandsfisk har imidlertid brug for god plads og mange koraller, levende sten og anden dekoration, og det er derfor vigtigt ikke at købe for lille et akvarium. Husk, at akvariet skal have et overløb, så overfladevandet ryger fra akvariet til filteret. I mange tilfælde løber det ’ekstra’ vand ned i et mindre akvarium, som er placeret under det primære akvarium – det kaldes ofte for ’sumpen’.

 

Anerkendte producenter

Alle vores akvarier er af meget høj kvalitet og fremstillet af anerkendte producenter. Red Sea-akvarierne, AquaEl, Aqua-Medic er blot nogle af dem. Deltec laver desuden nogle panoramaakvariesæt, der er state of the art, og hvor alt, du har behov for som akvarist, medfølger. Bortset altså lige fra indholdet af akvariet.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund