Dekoration til saltvand

Noget af det, der er med til at give akvariet karakter – og sit smukke udseende, er (ud over fiskene, naturligvis) den dekoration, du vælger at fylde i det. Her på siden finder du hele vores udvalg af dekoration til saltvandsakvarier, lige fra dekorationssten og grus, til kunstige koraller og levende sten. Koraller fungerer naturligvis også som dekoration – dem finder du her

Dekorationssten

Grus

Kunstige Koraller

Levende Sten

Indret akvariet, som du vil

Der er mange forskellige muligheder for at indrette dit saltvandsakvarium, så det bliver præcis, som du har drømt om. Det er forskelligt fra person til person, hvilken type dekoration der passer bedst ind i akvariet, og mange af dine valg beror formentlig også på, hvilke typer fisk du har gående i akvariet.

 

Dekorationssten

Dekorationssten til akvariet er, som navnet antyder, dekorative sten, der pynter. Stenene er i mange tilfælde fremstillet af riff-keramik, der er rig på både kalcium og magnesium. Dekorationsstenene er hvide, når du får dem, men efter blot seks måneder er de fyldt med røde kalkalger og ser yderst naturlige ud. Dekorationsstenene kan bruges til alle typer saltvandsakvarier og er naturligvis helt ufarlige at bruge. Du kan også bruge flotte skaller til dekoration – og som bolig til eremitkrebs.

 

Grus

Bundlaget i et akvarium er vigtigt, både for udseendet og for de fisk, der opholder sig i og på det. Vi har mange forskellige typer akvariegrus her på siden, og det fås i flere forskellige flotte farver. Bland naturlige og skrappe farver for en iøjnefaldende effekt, eller hold dig til en enkelt farve – det er helt op til dig og dit temperament. Bemærk, at koralgrus har det med at samle skidt og derfor skal renses regelmæssigt. Husk, at et groft bundlag er nemmere at ilte end et, der består af helt fint sand, eftersom vandet uhindret kan løbe gennem det grove af slagsen.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund