Katte

Katte er tamme pattedyr, der ofte holdes som kæledyr. De er kendt for deres uafhængighed og evne til at blive trænet til at bruge en kattebakke.

Katte kommer i en række forskellige former og størrelser og kan have kort eller langt hår. Mange mennesker holder katte som kæledyr, fordi de er lav vedligeholdelse og kan efterlades alene i perioder.

Katte er også kendt for deres smidighed og evne til at hoppe til store højder. De er ofte legesyge og nysgerrige dyr, og de er kendt for deres evne til at fange små byttedyr, såsom mus.

Katte kommunikerer med deres ejere og andre katte gennem kropssprog, vokaliseringer og duftmarkering. Nogle mennesker tror, at katte har evnen til at bringe held og lykke til deres ejere.

Hos MiniZoo elsker vi alle dyr og selvfølgelig også vores dejlige, spindende, firbenede kattevenner. Derfor tilbyder vi mange produkter, der gør både kattelivet og livet med kat lettere og sjovere. Gå på opdagelse i vores udvalg, og husk endelig at spørge, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med.

Foderskåle til katte

Kattebure og transport af katte

Kattefoder & Snacks

Kattehalsbånd og katteseler

Kattehjem

Kattelegetøj

Kattetoiletter og kattegrus

Kradsetræ og klatremøbler til kat

Plejemidler til katte

Reservedele til katteprodukter

Legetøj til katte

Katte har brug for kattelegetøj for at blive stimuleret rigtigt. Det ligger i deres instinkt, at de skal jage, fange og ikke mindst lege med deres bytte, og ofte får de ikke den lyst stillet ude i den virkelige verden – især ikke hvis det er en indendørskat, du har. De fleste katte elsker de små legemus, der minder om rigtige mus, og giver du sådan en til dit kæledyr, vil du se, at der er noget om udtrykket: Katten efter musen. Bolde og bamser er også populære, ligesom tunneller, der minder om huler og gange gravet ude i naturen, er meget elsket af vores kære firbenede venner.

Katte og kradsetræer – hvorfor hvæsser katten?

Når katten kradser op ad lodrette flader, kaldes det for at hvæsse. Det er en medfødt adfærd, som dels efterlader synlige kradsermærker, hvorved katten afmærker sit territorium (på lige fod med at urinere), dels søger for, at katten får ordnet kløerne, da dele af klo-kapslen på kløerne på den måde fjernes. Det er en adfærd, der kan være til stor gene for katteejere, hvis katten gør det op ad dørkarme og den lækre, nye sofa, men det er ikke en adfærd, du kan/skal ændre på, da det er helt naturligt og almindeligt. Bliver hvæsseriet dog for slemt, eller vil du helt undgå, at det går ud over sofaen, er et kradsetræ den eneste rigtige løsning. Det stimulerer på bedste vis kattens behov og skåner møblerne. Du kan evt. ’køre’ kattens poter roligt op ad kradsetræet, når det er kommet inden døre, for at vise katten, at her må den gerne kradse, og for at sætte gang i dens behov for at hvæsse.


Kattemad i god kvalitet

”Du bliver, hvad du spiser”, hedder det populært, og gang på gang viser forskningen, at ordsproget holder vand. Og det gælder også for vores firbenede venner, der nøjagtig ligesom os mennesker har brug for mineraler, olier, vitaminer og i det hele taget næringsholdig mad for at få sund pels, stærke knogler, fleksible led og sunde organer – ud over et veltilpas velvære, naturligvis. Med et godt kattefoder kan du se tydelige resultater og få færre besøg hos dyrlægen, så det er bare om at komme i gang. Bestil online i dag, eller kom ned i en af vores butikker og få kyndig vejledning i, hvilket kattefoder der passer netop din kat.

Køb kattegrus online

Det kan være rart at slippe for at bære de tunge ting som kattegrus hjem fra supermarkedet, og derfor giver vi dig en hjælpende hånd. Bestil fra sofaen, og få kattegrus (og alt det andet) leveret direkte til døren. I øvrigt tilbyder vi et superabsorberende kattegrus, som ikke klumper og mindsker lugten – foruden at indkapsle afføringen, så det bliver supernemt at rydde op efter sin kat.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund