Akvarielamper

Ligesom mennesker har behov for lys, har fisk det også. Ikke bare af og til, når du lige husker det, men fra en konstant lyskilde, der i mange henseender minder om solen og fiskens naturlige miljø. Her på siden har vi samlet vores udvalg af akvarielamper, så det er nemt for dig at se, hvilken lampe der vil passe allerbedst hjemme hos dig – og til dine fisk.

Armaturer

Armaturert5

Byg selv amatur t5-t8

Hjørnearmaturer

HQI

Lamper i aluminium

LED lamper

Plastarmaturer

Forskellige armaturer til forskellige fisk

Der er stor forskel på, hvilke fisk der har behov for hvilke lyskilder. Her hos MiniZoo finder du et stort udvalg af forskellige lamper, armaturer og rør – vælg mellem forskellige farver, former, mærker og materialer. Vi fører både LED-belysning, T5- eller T8-lamper. Er du ude efter noget, du ikke umiddelbart kan finde i vores webshop, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan få det hjem til dig eller anbefale et værdigt alternativ.

T5-/T8-lamper

Helt kort fortalt er T5-lamper den teknologi, der efterfulgte den mere almindelige T8-teknologi. Sidstnævnte bruges hyppigt både i akvarier og i loftbelysning hos bl.a. byggemarkeder. T5 adskiller sig fra T8 bl.a. ved at være meget kraftigere og have tyndere rør (16 mm). Spolen er elektronisk og bruger kun 3 watt frem for den traditionelle jernkerne, der dels er dyr i strøm, dels bliver meget varm i brug. T5 er meget holdbar, men bør alligevel skiftes efter ca. 1 år, eftersom brug under vand reducerer effekten en del.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund