Fluval Spec, Aquabase akvarie, Eheim mp vivaline akvarie, Juwel VISION, Juwel Rio, Juwel Trigon, Family Akvarium, Juwel Lido
Akvarier

Gå på opdagelse i vores store udvalg af akvarier, og bliv inspireret af de mange forskellige materialer, former, størrelser og ikke mindst anvendelsesmuligheder. Det er vigtigt, at akvariet passer til både dine fisk og din indretning, så tag dig god tid med at vælge dit næste møbel.

6- og 8-kantet akvarier

Akvarie startsæt

Aluminiums akvarier

Bowler

Buet glasakvarier

Firkantede Glasakvarier

Glas Akvarier uden skab

Hjørneakvarier

Vores udvalg af akvarier er meget bredt og dækker mere eller mindre hele spektret – lige fra 6- og 8-kantede akvarier til aluminiumsakvarier og glasakvarier, akvariesæt– med flotte rammer og/eller komplette ophæng. For ikke at tale om hjørneakvarier, buede akvarier og meget mere. Vi har desuden dækglas, kar og bowler. Og alt det andet – både til ferskvand og saltvand.

Akvarier fra forskellige mærker

Vi fører akvarier fra anerkendte producenter. Vælg bl.a. mellem BiOrb-/BiUbe-bowler, der er designet som appelprodukter, eller startsæt fra fx AquaEl, Fluval Edge. AquaEl producerer nogle kompakte, mindre søjleakvarier, der kan placeres på et bord – enten et tilhørende søjlebord eller et bord, du har i forvejen. Er du på udkig efter større akvarier, er mærker som Juwel, Aquabase og Eheim rigtig gode at se nærmere på – bare for at nævne nogle få.

Hvilket akvarie skal jeg vælge?

Akvarier fås i et utal af former og størrelser, og valg af akvarie afhænger overordnet af 2 overvejelser: 1) Hvilke fisk du ønsker at have i akvariet, og 2) Hvad du synes ser bedst ud i forhold til, hvor akvariet skal stå. Æstetik er jo en smagssag, så det er det bare om at gå på opdagelse i vores store udvalg af akvarier. Vær opmærksom på, at vi både har saltvandsakvarier og ferskvandsakvarier. Med hensyn til akvariets størrelse i forhold til, hvad du skal have i af fisk, kan det være en god ide at spørge os til råds, inden du beslutter dig. Du er også altid meget velkommen i en af vores butikker, hvor vi sætter en ære i at rådgive dig og være behjælpelige med alle typer af spørgsmål.

Hvordan vedligeholder jeg mit akvarie?

Fisk er taknemmelige dyr – når blot de har rent vand og mad, er de glade. Og så dog. For fisk kræver jævnlig pleje, lige som akvariet og det øvrige udstyr skal vedligeholdes. Der dannes fx alger i vandet, som skal renses af glasset i akvariet ugentligt, og mellem 10 og 35 pct. af vandet skal skiftes ca. hver anden uge.

Et rigtig godt råd er at anskaffe et filter til akvariet, og hvis du holder tropefisk, er et varmelegeme også en fornuftig investering. En luftpumpe sikrer, at der er ilt nok i vandet – og det samme er akvarieplanter med til. Sidstnævnte hjælper oven i købet med at holde algevæksten nede, og så kan fiskene både yngle og skjule sig i dem. Hold dog øje med, om fiskene begynder at spise af planterne – det er ikke sundt for dem. Planterne kan imidlertid ikke overleve uden lys – og det bliver også sværere at se fiskene – så sørg for at anskaffe dig en fornuftig akvarielampe også.

Startsæt – akvarier for begyndere

Hvis du ikke tidligere har prøvet at holde fisk, kan det være en god idé at lægge ud med et begynderakvarium eller et startsæt til akvarier, hvor alt, bortset fra selve akvariedekorationen, er med i pakken. Startsættene får dig godt i gang og sikrer, at du nok skal lykkes som akvarist. Og har du behov for råd og vejledning, inden du går i gang, er du altid velkommen til at slå på tråden eller kigge forbi en af vores butikker.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund