Heste

Udendørslivet med dyr hos MiniZoo inkluderer også livet med heste. Heste som hobby og sportsgren er hårdt arbejde, mange timer udendørs og utroligt givende for både kroppen og sjælen. For at få det bedste ud af enhver hobby eller sportsgren er man nødt til at have det rigtige udstyr.

Benbeskyttere til hest

Grime og Grimeskafter til heste

Hestegodbidder

Hestespåner og -strøelse

Mineraler og vitaminer til heste

Rytter

Sikkerhedsudstyr til heste

Ridehjelme, ridebukser, ridestøvler – rideudstyr i god kvalitet

Til kroppen og sjælen har vi det lækreste rideudstyr, så man både inderst og yderst føler sig klar til en dag med heste i fokus.

Sikkerheden for ryttere har vi også tænkt på, og vi har samlet et  stort udvalg af sikkerhedsveste i højeste kvalitet, men stadig til konkurrencedygtige priser. Ud over at sikkerheden selvfølgelig skal være i orden for både dig og din hest, skal det også være komfortabelt at ride. Du skal derfor have det rette rideudstyr både sommer og vinter, så du hverken fryser eller har det for varmt. I påklædning har vi derfor alt fra huer, handsker og strømper, til ridejakker

 

Sadler, grimer og dækkener – til både heste og ponyer

Når man har heste som hobby, drejer det sig jo ikke kun om rytteren. Derfor har vi selvfølgelig også alt, hvad du skal bruge, til din hest eller pony. Vi har bl.a. lækre grimer i et utal af flotte farver og med eller uden fleece ved næse eller nakke, så de er bløde for hesten og skåner hud og hår. Vi har også grimer i nylon og læder, med eller uden reflekser – ja, i alle de varianter, du kan tænke dig til. Vi har naturligvis også sadler til både heste og ponyer, træktove, dækkener, bandager og anden beskyttelse til din hests ben – til almindelig ridning, dressur, spring og transport. Hos MiniZoo passer vi på din hests ben i alle situationer.

 

Strigling og pelspleje

Strigling og pelspleje er nødvendigt for at holde din hests hår sundt og skinnende, men det er også en oplagt mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med din hest. Mens du strigler, reder magen/manke og halehår taler du med hesten, nusser om den og nyder at være hesteejer, mens du giver hesten tryghed og i opbygger et godt, tillidsfuldt forhold. Og det er vigtigt, at det ikke kun er på banen, mens hesten arbejder, at jeres relation vokser, men netop også, når der er plads til hygge og forkælelse. Hos MiniZoo sælger vi skønne naturbørster af god kvalitet, der sikrer din hest den fineste pels.

 

Sommereksem og fluebeskyttelse til heste

I sommertiden har mange heste brug for særlig beskyttelse for at undgå sommereksem, ligesom fluenet og myggespray er et nødvendigt onde. Det kan være enormt generende for hesten med alle sommerens insekter, og det kan være farligt for dig som rytter, hvis I er i skoven, og hesten hopper til side, fordi et insektbid har givet den et ordentlig chok. Sørg derfor for at beskytte din hest bedst muligt, og vær opmærksom på, at sommereksem faktisk skyldes allergi overfor spyttet fra mitter – blodsugende myg, så du kan undgå sommereksem ved at beskytte din hest. 

Og naturligvis godbidder, hestefoder og vitaminer

Ligesom for os mennesker er det utroligt vigtigt, at heste får noget ordentligt at spise, får de vitaminer og mineraler, de har brug for, og bliver belønnet rigeligt med godbidder, når I strigler og har kvalitetstid sammen. Her hos MiniZoo har vi derfor et stort udvalg af alt godt til hestens gane, og hvis du er i tvivl om, hvad der er det bedste foder at give din hest, er du altid mere end velkommen til at kontakte os i en af vores butikker, så hjælper vi dig.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund