Luftfittings og filtre til luftpumper

Luft skal der til, når det handler om fisk og vedligeholdelse af akvariet. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af luftfittings og filtre til luftpumper. Vælg den underkategori, der passer bedst til dine behov – lagunafittings, luftfiltre, luftfittings, luftslanger eller luftsten. Og husk, at vi altid står til rådighed, hvis du har spørgsmål vedr. dit akvarium, beplantningen eller fiskene i det.

Når det gælder fisk og vedligeholdelse af saltvandsakvariet, er der ingen vej uden om et helt essentielt stof: luft! På denne side finder du luftsten og fittings til luftpumper – klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og vælg de produkter, der er relevante for dig. Har du spørgsmål til, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bundfiltre til akvarier

Iltsten til Saltvand

Luftfiltre til små akvarier

Luftfittings

Luftslanger til akvarier

Luftsten til akvarier

Tilbehør til de vigtige akvariepumper

En akvariepumpe er vigtig, da den er med til at holde akvariet rent og pænt. Ikke at pumpen erstatter jævnlige vandskift, men pumpen sørger for at filtrere vandet og tilføre luft/ilt. Når pumpen/luftfilteret er blevet brugt i en periode, kan det være nødvendigt at erstatte filteret, så det renser optimalt igen. Det kan også være en god idé at anvende en eller flere luftfittings i forbindelse med pumpen, og/eller bruge en luft- eller iltsten i akvariet, så både fisk og akvarieplanter får de bedst mulige levevilkår.

Har du behov for ekstra luftslange til din akvariepumpe, kan vi også klare dén. Vi forhandler kvalitetsslanger i klar eller grøn, så den matcher bedst muligt til akvariet og dets planter. Køb i metermål eller i en fastlagt længde.

Den vigtige luft

Luft er ikke bare vigtig for du og jeg – den er også vigtig for dine saltvandsfisk. Ekstremt vigtig, oven i købet. Det er nemlig luft, ilt, der gør, at både fisk og planter trives. At vandet er klart. Og generelt, at alt er godt i akvariet. Et akvariefilter og tilhørende pumpe gør meget af arbejdet – ilter vandet, renser det og sørger for, at den mest åbenlyse snavs forsvinder. Har du behov for fittings til luftpumpen – enten fordi den skal udbygges, eller fordi du skal have en ny, er du kommet til det rette sted. Luftfittings benyttes nemlig hovedsageligt til lige netop det – at opbygge og/eller ændre på eksisterende systemer, hvor luften cirkuleres og trækkes ned til akvariet for at give fiskene luft.

 

Luftsten

Ud over filter og pumpe kan det også være en god idé at bruge luftsten i akvariet. Træluftsten bruges til saltvandsakvariernes luftdrevne proteinskummere. Stenene bør skiftes efter ca. 6 uger – læg mærke til, om de er blevet sorte; det er typisk tegn på, at de trænger til en udskiftning. Du kan også se på størrelsen af luftboblerne – de bliver større, når stenene skal skiftes og altså ikke længere virker optimalt som helt nye luftsten.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund