Luftfittings og filtre til luftpumper

 

Luft skal der til, når det handler om fisk og vedligeholdelse af akvariet. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af luftfittings og filtre til luftpumper. Vælg den underkategori, der passer bedst til dine behov – lagunafittings, luftfiltre, luftfittings, luftslanger eller luftsten. Og husk, at vi altid står til rådighed, hvis du har spørgsmål vedr. dit akvarium, beplantningen eller fiskene i det.

Tilbehør til de vigtige akvariepumper

En akvariepumpe er vigtig, da den er med til at holde akvariet rent og pænt. Ikke at pumpen erstatter jævnlige vandskift, men pumpen sørger for at filtrere vandet og tilføre luft/ilt. Når pumpen/luftfilteret er blevet brugt i en periode, kan det være nødvendigt at erstatte filteret, så det renser optimalt igen. Det kan også være en god idé at anvende en eller flere luftfittings i forbindelse med pumpen, og/eller bruge en luft- eller iltsten i akvariet, så både fisk og akvarieplanter får de bedst mulige levevilkår.

 

Har du behov for ekstra luftslange til din akvariepumpe, kan vi også klare dén. Vi forhandler kvalitetsslanger i klar eller grøn, så den matcher bedst muligt til akvariet og dets planter. Køb i metermål eller i en fastlagt længde.

© www.minizoo.dk