Benbeskyttere til hest

Lad MiniZoo passe på din hests ben. Vi har gamacher og bandager til alle formål – uanset om de skal varme, støtte eller beskytte, så finder du, hvad din hest har behov for her på siden. Vi har naturligvis også lækre bløde bandager, bandageunderlag og klokker i sortimentet, så din hest kan være bedst muligt beskyttet under alle forhold. Spørg endelig, hvis du mangler noget, du ikke umiddelbart kan finde, eller der er noget, du er i tvivl om.

Klokker

Vigtigheden af at bruge benbeskyttelse

Der findes mange forskellige måder at beskytte din hests ben på, og det er vigtigt at finde præcis den måde, der passer dig – og din hest, naturligvis – bedst. Hvilken benbeskyttelse du skal bruge afhænger typisk af, hvilken disciplin du og din hest udfører, samt om der er nogen ’dress code’ – stævner kræver sædvanligvis mere elegant benbeskyttelse end almindelig træning hjemme i folden. Den overordnede grund til at bruge benbeskyttelse er, at din hests ben er udsatte både under spring, dressur og hvile, og har din hest allerede haft skader, kan de relativt nemt opstå igen. De mest almindelige skader på hestes ben er slag og hudafskrabninger på underbenene – det sker typisk, når hesten rammer sit eget ben med en af sine hove.

 

Ridebandager og bandager

Der findes flere forskellige typer bandager – vælg bl.a. mellem ridebandager i akryl eller fleece, hvor sidstnævnte er meget bløde og velegnede til heste med sart hud på benene. Bandagerne bruges under ridning og giver et flot look. Hos MiniZoo finder du bandagerne i en række forskellige farver. Du kan også få bandager og bandageunderlag til forebyggelse eller reducering af overbelastningsskader, f.eks. efter træning. Ved at bruge bandager, når hesten er i stalden, holdes eventuelle sår fri for snavs, hvilket fremmer helingen. Bandageunderlaget bruges til at fordele trykket fra den elastiske bandage og i det hele taget fungere som et blødt og behageligt underlag.

 

Klokker

Hvis din hest har tendens til at slå sine baghove mod sine forhove (også kaldet smedning), risikerer du, at hesteskoene bliver løse. Her er klokker meget effektive, lige som de også er det, hvis du er ude at ride i mudder, transporterer din hest eller lignende. Der findes flere forskellige klokker i flere forskellige materialer, men fælles for dem er, at de er nemme at få både på og af.

 

Gamacher

Hos MiniZoo kan du vælge mellem enten dressur- eller springgamacher. Formålet med begge er at beskytte hestens forben mod slag fra bagbenene – og/eller afbøde eventuelle slag fra bommen, hvis din hest rager en eller flere forhindringer ned på springbanen. Fås med og uden for til både for- og bagben.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund