Fugle

Nogle er til katte, andre hunde, og så er der dem der er til fugle (medmindre man ligesom os bare elsker alle dyr). Fugle er ligesom fisk utroligt dekorative, samtidig med at de er et skønt kæledyr, der på nogle områder kræver mindre pleje end de firbenede venner. Hos MiniZoo har vi et stort udvalg af alt til fugle – fuglebure, fuglefoder, fuglelegetøj – foruden selvfølgelig fuglene. Flyv på eventyr her i vores webshop, og klik dig rundt mellem de mange, spændende varer. Og er du i tvivl om noget, må du altid endelig kontakte os.

Fugle

Fuglebure og volierer

Fuglefoder

Fuglelegetøj

Fugletilbehør

Lysstofrør og pærer til fugle

Redekasser og tilbehør til reder

Tilbehør til fuglebure

Forskellige eksotiske fugle

Når du skal købe fugle – eller andre levende dyr – skal du komme ned i en af vores fysiske butikker, for vi sender selvfølgelig ikke fugle med posten. I vores butikker kan vi også bedre hjælpe dig med, hvilke fugle der egner sig bedst til dine behov, samtidig med at du selvfølgelig selv kan være med til at beslutte, netop hvilken fugl der skal have et nyt hjem hjemme hos dig. Vores udvalg spænder bredt fra finker, kanariefugle og papegøjer til parakiter og undulater.

Redekasser til fugle

Som en del af vores tilbehør til fugle sælger vi naturligvis også redekasser. Fugle elsker at gemme sig, så ud over at bygge rede er redekasserne ideelle som en del af fuglens trivsel. Vær opmærksom på, at redekasser ikke nødvendigvis passer til alle typer af fugle. Mens undulaten har brug for en tillukket kasse, der endelig ikke må være for stor, har kanariefugle ligesom solsorten brug for en mere halvåben kasse.

Hvilket fuglebur skal jeg vælge?

Når du er i markedet efter et fuglebur, skal du overordnet tage højde for 3 ting: 1) Tremmebredden og /-tykkelsen, 2) Størrelsen på buret, 3) Æstetik.

1)      Tremmebredden og /-tykkelsen er vigtig i forhold til størrelsen af fugle i buret. Afstanden mellem tremmerne skal nemlig passe med fuglens størrelse, så den ikke kan flyve ud, og samtidig ikke være for smal, så det ser grimt ud i forhold til netop fuglens størrelse. Tykkelsen på tremmerne er vigtigt, så de ikke er så små, at fuglen kan bide dem over eller presse dem sammen og flyve ud af buret. Omvendt skal tykkelsen selvfølgelig passe til fuglen, så proportionerne er rigtige. Er du i tvivl, må du endelig altid kontakte os. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder på allerbedste vis.

2)       Selve størrelsen på buret skal selvfølgelig også harmonere med fuglenes størrelse, og hvor mange fugle der skal være i buret. De skal have plads at boltre sig på og gerne plads til at få strakt og basket med vingerne. Samtidig skal der også være plads til legeskål, fuglebad, foderskåle, fuglepinde, vandskåle og hvad du ellers har brug for til dit flyvende kæledyr.

3)       Vi anbefaler, at du stiller fugleburet et sted, hvor du også ofte selv er. Fugle er nemlig sociale dyr, der har brug for, at du er i nærheden. Det er sandsynligvis også derfor, du har fået fugle, fordi du synes, det er hyggeligt og kønt at have dem tæt på. Sørg derfor for at vælge et fuglebur, der passer ind i din indretning – også i forhold til formen på buret. Vi har mange bure at vælge imellem, så det er bare om at gå på opdagelse.

Kompetent kundeservice

Som sagt er der meget at overveje, inden du køber både fuglebur og selve fuglen (ud over alt tilbehøret), og er du førstegangs fuglekøber kan det virke lidt overvældende. Tøv derfor aldrig med at henvende dig til os, og vi vil hjælpe dig med alle de spørgsmpl, du må ha’. Leder du efter noget, vi ikke har på siden, må du også endelig skrive eller ringe. Der er stor sandsynlighed for, at vi har det i en af vores butikker, eller at vi kan bestille det hjem til dig.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund