Akvarieborde og akvariereoler

Hos MiniZoo fører vi et bredt udvalg af borde, reoler og skabe til akvariebrug. Nogle kalder det et akvariskab og andre et møbelskab. Vi har flere forskellige typer, og vi tør godt love, at vi også har et, der passer perfekt til netop dit akvarium, uanset form og størrelse. Se nærmere på de forskellige møbler under hver kategori nedenfor. 

6 kantede skabe

Møbelskabe

Møbelskabe til saltvand

Møbelskabe Udgået Modeller

Porsa Aluminiumsborde

Porsa dele til Reolsystem

Stilfuld placering af dit akvarium

Hvis du ikke har en egnet reol, kommode eller andet derhjemme, hvor dit akvarium kan stå godt og sikkert, har du her muligheden for at købe et stilfuldt akvariebord, en smart akvariereol eller et lækkert akvarieskab til formålet. Møblerne er specielt udviklet til akvariebrug, hvilket betyder, at du kan stole trygt på, at akvariet står godt og stabilt, samt at det præsenterer sig bedst muligt.

 

Forskel på akvariemøbler

Alt efter, hvilke(n) type(r) akvarier du har, kan du vælge mellem akvarieborde, akvarieskabe og akvariereoler. Bordene er de møbler, der mest giver sig selv – her stiller du akvariet ovenpå, og så er dén ikke så meget længere.

 

Akvarieskabe

Med et akvarieskab har du mulighed for at gemme diverse tilbehør til fiskene væk bag en låge – så behøver du ikke kigge på det hele tiden, men samtidig er det lige i nærheden, så du kan tage det frem i en håndevending, når der er behov for det.

 

Akvariereoler

En akvariereol er beregnet til at holde flere akvarier oven på hinanden. Før du bestiller en reol, bør du på forhånd bestemme, hvor høje benene skal være, hvor stor du foretrækker afstanden mellem akvarierne, og om der skal være en top over det øverste akvarium.

 

Akvariemøbler for enhver smag

Vi har akvariemøbler i mange forskellige stilarter, design, mærker og prisklasser – ved at klikke på de enkelte kategorier herover kan du selv få syn for sagen og vælge det møbel, der passer dig og dine akvariefisk bedst.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund