Filtermaterialer til akvariepumper

Et filter til akvariet er så godt som uundværligt – det sikrer, at vandmiljøet er sundt, rent og relativt frit for kvælstof, og derved trives fisk og planter bedre. Her på siden ser du vores udvalg af filtermaterialer, som kan bruges til stort set alle typer pumper og filtre. Generelt bruges det til spandpumper, og hvis du selv har lavet et indvendigt filter bag akvariebaggrunden. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på – og spørg os endelig til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Biobolde

BioFibre

Filterfjerner

Filterkeramik

Filterkul

Filtersvampe

Filtertilbehør

Filtertørv

Filtervat

Filterzeolit

Hvad gør et filter godt for?

For at sikre et sundt og rent miljø for dine fisk, bør du have et filter bestående af en pumpe. Pumpen suger vand ind, filtrerer det og sender det tilbage i akvariet. Selve filteret består af fibermaterialer, der sørger for at nedbryde og fjerne skadelige stoffer fra vandet som fx ammonium og nitrit. For mange skadelige stoffer i vandet gør fiskene syge.

Filtermaterialer til biologisk og mekanisk rensning

Her hos MiniZoo har vi mange forskellige typer filtermaterialer, som du kan bruge til både indvendige og udvendige pumper og filtre. Vi fører mange forskellige mærker, og alle materialer er i højeste kvalitet til en fornuftig pris. De forskellige filtermaterialer filtrerer vandet hhv. biologisk og mekanisk.

Førstnævnte filtrering fremmer bakterievækst (den gode type bakterier, som er med til at hæmme ammoniak), mens sidstnævnte minimerer synlige akvariepartikler. Vi har også aktivt kul, som er velegnet til at nedbryde medikamenter og/eller fjerne misfarvning (brunfarvning) af vandet. Anvend kun aktivt kul nogle få dage ad gangen.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund