Havedamspumper og -dyser

Pumper og dyser er et must til din havedam, hvis du vil bevare et sundt vandmiljø og holde vandet rent og klart. Her på siden finder du samtlige af de havedamspumper og -dyser, vi har i vores sortiment – alt lige fra Vandfaldspumper, dyser og klokker og luftpumper til springvandspumper. Så vi tør næsten godt garantere, at vi også har noget, der passer til dit havebassin. Og hvis ikke, er du meget velkommen til at spørge – så kan vi formentlig skaffe det.

Dyser og Klokker

Luftpumper

Springvandspumper

Vandfaldspumper

Hvorfor bruge en pumpe til havedammen?

Ud over at sørge for ekstra luft til dine havedamsfisk og –planter, så sørger pumperne og dyserne også for, at din havedam ikke fryser til om vinteren, da pumpen sørger for at skabe vandcirkulation. Cirkulationen sørger i øvrigt for, at der ikke dannes skadelige alger, samt ilter vandet. Husk, at selve pumpen skal stå tørt (i et skur eller på en overdækket terrasse, f.eks.), da den ikke tåler vand. Hvis luftpumpen bliver fugtig, og/eller den bliver udsat for vind og vejr, risikerer den at ruste, hvilket forringer dens levetid betragteligt.

 

Hvad er en springvandspumpe?

Som navnet antyder, har en springvandspumpe noget med springvand at gøre. Pumpen giver en flot effekt i springvandet – og dermed i havedammen – ved at sende vandet op i smukke kaskader. Samtidig ilter springvandspumpen vandet, da vandcirkulationen forbedres.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund