Fiskefoder til saltvandsfisk

Mad og drikke skal der til – også selv om man er en fisk i et saltvandsakvarium. Her på siden finder du hele sortimentet af fiskefoder til saltvandsfisk – alt, hvad der skal til for at holde dine kæledyr sunde og raske og modstandsdygtige over for sygdomme og parasitter. Vælg mellem kvalitetsmærker, der alle er kendetegnet ved at bruge gode råvarer i deres fiskefoder. Dine fisks velbefindende er nemlig en mærkesag for os her hos MiniZoo.

Foder alger

Foderautomater

Frostfoder

Koralfoder

Levendefoder

Tørfoder Granulat

Tørfoder I Flager

Korrekt fodring af saltvandsfisk

Der er fisk, og så er der saltvandsfisk. Sidstnævnte er kendetegnet ved at stille store krav til pasning og pleje – eller i hvert fald større krav end deres ferskvandsfætre. Det skyldes primært, at de har andre ernæringsmæssige krav, og dem kender vi ud og ind her hos MiniZoo. Vores udvalg af fiskefoder til saltvandsfisk passer perfekt ind i fiskenes diæt og opfylder alle deres behov. Samtidig er det fremstillet af gode råvarer og af anerkendte producenter. Kvaliteten er altså tip-top.

 

Særlige krav til fiskefoder til saltvandsfisk

For at være sikker på, at dine saltvandsfisk vil acceptere foderet, er det vigtigt, at det indeholder råvarer fra havet. Derfor kan du trygt regne med, at vores fiskefoder indeholder alger og mindre krebsdyr. For ikke at tale om C-vitamin, der stabiliserer fiskene, holder dem raske, fremmer væksten og forhindrer mangelsygdomme. Vælg mellem granulatfoder (særligt egnet til mellemstore saltvandsfisk), frostfoder, foderalger, levende foder, flagefoder, mv.

 

Hvordan ved jeg, om jeg fodrer korrekt?

Fisk er ikke bare fisk, når det kommer til foder. Der er stor forskel på, hvilke behov forskellige arter har, men en god tommelfingerregel er, at alle fisk generel er slughalse. Derfor er det nemt at komme til at overfodre dem, da fisk typisk spiser hver gang, de får adgang til mad. Mange tror, at fiskene ikke får nok mad, når de virker sultne ved fodringstid, men det er ikke tilfældet. Akvariefisk kan klare sig længe uden mad – men det er naturligvis ikke holdbart i længden. Sørg for ikke at give fiskene mere mad, end hvad de kan nå at spise i løbet af fem minutter. Og skulle uheldet være ude, og du kommer til at overfodre, bør du fiske det ekstra foder op straks. Ikke kun fordi det kan skade fiskene – det kan også tilstoppe akvariets filter, og så skal du til at bøvle med at rense det.

 

Værd at bemærke – foder til ferskvandsfisk

Foderet på denne side er til saltvandsfisk. Foder til ferskvandsfisk er en lidt anden historie –læs mere, og se udvalget af foder til ferskvandsfisk her.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund