Andet akvarieudstyr

Du finder alt til akvariet her hos MiniZoo. Og det, du ikke kan finde i de øvrige kategorier, gemmer vi her – det er blot at kigge i underkategorierne nedenfor og se, hvilken der matcher dine behov bedst. Alle produkter er både praktiske og funktionelle og fås til akvarier i alle størrelser.

Acryl renseudstyr

Fødekasser

Net og Fiskeposer

Renseudstyr til akvariet

Silikone

Sugekopper

Undervandskamera

Tilbehør i massevis

Uanset om du er på udkig efter udstyr til rensning eller fodring, net og fiskeposer, sugekopper, spændbånd, silikone og/eller noget helt andet, så finder du det hos MiniZoo.

 

Akvarieunderlag

Vi har akvarieunderlag, der sikrer, at dit akvarium står i vater, før du fylder bundlag og dekoration – og selvfølgelig vand – i. Ud over at det er mest praktisk, at akvariet står helt lige, er det også nødvendigt for at være sikker på, at skævheden ikke sætter sig i glasset og får det til at revne. Akvarieunderlaget skåner desuden bordet, akvariet står på – både for ridser/skrammer og hvis der løber vand ud, når du fodrer, gør rent, sætter nye akvarieplanter, eller lignende.

 

Plantetilbehør

Levende akvarieplanter skal plejes løbende, og her er det en fordel med det rigtige udstyr. Vi har et stort udvalg af bl.a. plantesakse, der gør det nemt at trimme akvariebeplantningen og gør den tættere og sundere. Saksene er specielt udviklet til akvariebrug og kan derfor – naturligvis – sagtens tåle at blive våde og er samtidig nemme at bruge selv i små akvarier.

 

Renseudstyr

Akvariet skal rengøres jævnligt, så hverken vand eller ruder bliver beskidte. Rengøringen hjælper desuden på fiskenes trivsel. Der er flere forskellige måder at gøre akvariet rent på, og en af de nemmeste måder at rense glasset på er vha. en akvarieskraber. Den fås både med gummi- og stålskraber, så der er mulighed for at gøre selv de mest vanskelige ruder rene.

 

Akvariesilikone

Et akvarium er vådt, og silikonen sikrer, at vandet ikke løber hen et sted, hvor det ikke skal være. Brug akvariesilikone indvendigt i akvarieskabet – vi har det i både sort, blå og gennemsigtigt, så du har mulighed for at vælge noget, der matcher farven på akvarieskabet bedst muligt.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund