Akvariecomputere

Et akvarium er en hyggelig hobby, men der er mange ting, man skal huske at holde styr på, og her kan det være rart, at blot noget af det er automatiseret. Til det kan man bruge en akvariecomputer, og på denne side har vi samlet alle dem, vi har i sortimentet. Så er det nemt at få et overblik over, hvilke(n) der passer bedst til dine behov.

Automatisering af stort set hvad som helst kan klares med en akvariecomputer, og her på siden finder du alle dem, vi har til saltvandsakvarier. Det gør det nemt for dig at få et overblik og finde frem til den computer, der passer allerbedst til dig og dit akvarium.

Doseringsmaskine

Målecomputer

Temperatur Controller

Hvad kan automatiseres i et akvarium?

Det er muligt at få akvariecomputere, der automatiserer de fleste processer omkring akvariet. Var det fx noget med automatisk tilførsel af plantegødning? På den måde kan du sikre dig, at akvarieplanterne hverken får for meget eller for lidt gødning. Du kan også få akvariecomputere, der kontrollerer flere forskellige værdier i vandmiljøet, og nogle, der styrer lys og/eller temperatur. Og meget mere.

 

Redox-computere

Holder du fisk på et mere avanceret niveau end blot almindelig hobby, kan en Redox-computer gøre god nytte. Den måler pH og ORP ved tilkøb af en pH-elektrode. Nogle af Redox-computerne fås med vandtætte touch-knapper, hvilket gør det nemt at indstille de ønskede værdier samt kalibrere elektroden. Redox-computeren hjælper samtidig med at kontrollere de anaerobe biologiske filtre og mængden af ozon i akvariet.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund