Hundefoder

Foderet er noget af det vigtigste for vores hunde, for de skal have energi til at løbe og lege og næring, så knogler, organer og ikke mindst pelsen er sund. Her på siden finder du vores store udvalg af hundefoder – klik på de nedenstående kategorier, og find dåse- og tørfoder fra mange kendte og anerkendte mærker, som f.eks. Natura Diet, Royal Canin, Arion, MUSH B.A.R.F m.fl. Vi har også vitaminer og mineraler, der fungerer som et godt supplement til en alsidig kost og holder din hund sund og glad.

Køb for minimum 600 kr., og få leveret gratis lige til døren. 

Applaws Dåsefoder til hunde

Arion Hundefoder

Fodertilskud til hunde

Fodertønde til hundefoder

Mhims Vådmad til hund

MUSH Barffoder

Natura Diet Hundefoder

Royal Canin Hundefoder

Royal Canin Racespecifikt Hundefoder

Mange forskellige typer hundefoder

Der findes mange forskellige typer hundefoder. Ikke så mange, som der findes hunderacer, men det er lige før. Og derfor bliver du også nødt til at overveje, hvilke krav du vil stille til det foder, du giver din hund. Hvilke råvarer skal det indeholde, graden af optagelighed, hvad skal det smage af, og hvor meget må det koste? Og hvad har din hund behov for. En del af kosten afhænger også af, hvilken hunderace du har. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.


Hundefoder og ernæring

Ligesom mennesker har hunde brug for sund og alsidig kost. Der skal være en god balance mellem fedt, kulhydrat, protein, mineraler og vitaminer for at holde din hund glad og sund. Det, der står anført først på indholdsdeklarationen, er det, der er mest af i foderet. Her bør der stå kød som proteinkilde – på den måde er du sikret, at din hund får dækket sit naturlige behov for netop kød og dermed får opbygget muskler og pelsens sundhed på rette vis. Se godt efter at der ikke står kødmel da der er væsentlig forskel på det kød som anvendes som købmel og det kød som benyttes direkte.

 

Optagelighed af hundefoder

Hvor meget hundefoder optages i hundekroppen, afhænger af typen af foder. Har du købt hundefoder af god kvalitet med naturlige råvarer, er der større sandsynlighed for, at det bliver omsat til energi. Det betyder mindre spild og færre mavekneb hos din hund. Hold dig det for øje, når du skeler til prisen – kvalitetsfoder koster mere, men kan i længden sagtens betale sig. Her hos MiniZoo forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter af gode råvarer.

 

Smagsvarianter i hundefoder

Hunde er glade for kød, men ligesom mennesker er de glade for en varieret smag. Og konsistens, for den sags skyld. Det er derfor en god idé at veksle lidt mellem fodertyper – vælg bl.a. mellem fjerkræ-, fiske- eller Ibericogris. Eller hvad med lam?
Vær dog opmærksom på, at hvis du har givet din hund den samme type foder i længere tid, kan den godt få dårlig mave af at skrifte foder, da dens tarmsystem lige skal vænne sig til den anderledes kost. Det kan også være, at din hunds system bare ikke har godt af den nye foder, så hold øje med afføringen, indtil du finder en kostsammensætning, som passer både dig og din hund

Særligt foder til den meget aktive hund

Hvis din hun er meget aktiv og rører sig meget, har den behov for energitæt foder. En meget aktiv hund er f.eks. en, der dagligt er ude at løbe – ikke en hund, der fx er på jagt af og til. For lidt energi i foderet i forhold til dens energiniveau gør, at din hund taber sig og bliver sløv, mens for meget gør, at den tager på. Her hos MiniZoo finder du også produkter til den meget aktive hund – kig bl.a. under Natura Diet efter fiskevarianten.

Er du også på jagt efter godbidder eller andet hundeguf som tyggeben, finder du det naturligvis også her på siden

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund