Kattetoiletter og kattegrus

Når naturen kalder, så kalder den højt og vedvarende. Og det gælder også for katte. Her på siden finder du alt det, du har behov for som katteejer, til når din kat skal træde af på naturens vegne. Vi har altid et stort udvalg af kattegrus her på Minizoo.dk, og det betyder, at du som katteejer altid kan finde den type grus, der passer til netop din kat og dit hjem. Ud over en række forskellige typer kvalitetskattegrus, fører vi også et bredt sortiment af kattetoiletter. Vælg mellem klassiske kattebakker i solid plast, lukkede kattebakker og flere andre varianter.

Kattegrus og Ske

Kattetoiletter

De renlige kattedyr

Katte er yderst renlige dyr. De katte, der har adgang til naturen, dækker deres efterladenskaber til, men det har indekatte naturligvis ikke samme mulighed for. Derfor er det vigtigt, at indekattene har et godt og hygiejnisk alternativ – et kattetoilet, der passer til kattens behov og naturlige trang til at skjule sine efterladenskaber.

 

Forskellige kattetoiletter

Som nævnt ovenfor, så fører vi flere forskellige kattetoiletter – eller kattebakker, om man vil – her hos MiniZoo. De klassiske kattebakker er fremstillet i solid plast og er både stabile og holdbare. Samtidig er de meget nemme at rengøre. Hvis du eller din kat har behov for at skærme lidt ekstra af omkring kattetoilettet, har du også mulighed for at vælge en lukket kattebakke, der gør det lidt nemmere at kontrollere eventuelle lugtgener, og som giver katten mere privatliv. Husk at stille kattebakken et sted, hvor der er relativt roligt, så din kat får fred og ro til toiletbesøg.

 

Fyld i kattebakken

Det er imidlertid ikke gjort med et kattetoilet alene. Der skal også være et egnet materiale – typisk kattegrus – som katten kan bruge til at dække sine efterladenskaber til. Der er mange forskellige typer kattegrus at vælge imellem – med og uden duft, fint eller groft mv. Sammenklumpende grus gør det nemmere at rengøre kattebakken – derfor foretrækker mange katteejere dén type.

 

Husk at holde kattetoilettet rent

Fordi katte er renlige dyr, stiller de sig ikke tilfredse med et beskidt og ulækkert kattetoilet. Husk derfor at rengøre den jævnligt – og altid efter behov. Et tykt lag kattegrus mindsker lugtgener og gør det nemmere at gøre rent; brug min. 5 cm grus pr. gang, og sørg for at fjerne alle klumper (ved sammenklumpende grus) hver dag. Bruger du kvalitetsgrus, der ikke klumper, kan du nøjes med at skifte alt gruset efter 1-2 uger.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund