Dekoration til terrarier

Her hos MiniZoo har vi et stort udvalg af dekoration til såvel terrarier som akvarier. Dekorationerne passer til alt lige fra slanger, skægagamer, forskellige gekkoer og leguaner til varaner, amfibier, skink, anoler, edderkopper, skildpadder og fisk – og mange andre kæledyr og krybdyr. På denne side får du et nemt og hurtigt overblik over de forskellige underkategorier – klik ind på den, der passer til dit behov, og find dit yndlingsprodukt.

Bundlag til Terrarier

Kork og korkrør

Kunstige Klipper og sten

Kunstige Trærødder

Lianer og bambusrør til Terrarier

MakeMake til Terrarier

Sten

TerrarieBaggrund

Trærødder

Vandfald

Bundlag og baggrunde

Vores udvalg af bundlag er meget omfattende, så sandsynligheden for, at du kan finde det helt rigtige materiale til netop dit kæledyr, er stor. Samtidig giver det også en god chance for at finde noget, der matcher den stil, du gerne vil give terrariet. Vælg fx mellem bark i forskellige størrelser og farver eller naturlig majsstrøelse.

 

Hvad angår baggrundene, så fås de i bl.a. folie- og kork og kan bruges til både terrarier og akvarier. Hvis du vælger en korkbaggrund, får du selv mulighed for at skære den ud, så den passer perfekt i størrelsen til dit terrarium. Den er desuden nem at sætte fast.

 

Levende dekoration

Som ekstra pynt i akvariet/terrariet kan vi fx tilbyde levende sten, der især egner sig godt i saltvandsakvarier. Vi kan også tilbyde lianer og bambus, der er meget dekorative og gode at kravle i for flere forskellige krybdyr. Trærødder – både levende og kunstige – giver et flot look i akvarier og terrarier, og så udgør de, sammen med fx kork og korkrør, gode skjulesteder for dyrene.

 

Vandfald

Hvis du gerne vil gøre det ekstra naturligt i terrariet, kan du installere et vandfald. Ud over at det ser flot ud, holder det luftfugtigheden i terrariet oppe, og det giver liv til omgivelserne med vand i bevægelse. Det er perfekt til bl.a. frøer og andre kæledyr, der holder af våde, fugtige omgivelser.

 

Meningen med terrarie-/akvariedekoration

Ud over at være meget dekorativt bidrager størsteparten af vores terrariedekorationer til et forbedret miljø for dine kæledyr. Som nævnt ovenfor er der dekoration, der giver en øget luftfugtighed i terrariet, mens anden dekoration giver kæledyrene mulighed for at kravle, krybe og/eller skjule sig. Og så er dekoration desuden din mulighed for at kreere dit drømme-terrarium eller -akvarium og få det præcis, som du gerne vil have det. Rigtig god fornøjelse!

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund