Terrarieplanter

Levende planter, kunstige planter og spraysystemer – har du behov for planter til terrariet, er du havnet det rigtige sted. Planterne kan bruges til stort set alle typer krybdyr i alle slags terrarier, og ud over at de er flotte at se på, så er de også gode for de krybdyr, der godt kan lide at kravle op og ned. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på – og har du behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Levende Planter

Plastikplanter

Spraysystem

Levende planter i terrariet

Levende planter i terrariet ser flot ud og kan hjælpe med at holde luftfugtigheden i terrariet oppe. Levende planter hos krybdyret skaber liv, men ligesom det gør sig gældende med potteplanter, så kræver de jævnlig pasning og vanding for ikke at visne. Gør det eventuelt til en vane at pleje planten, hver gang du kigger til og plejer krybdyret. Hold desuden øje med, hvorvidt krybdyret spiser af planten – dekorationsplanter er ikke krybdyrfoder, så fjern planten, hvis det er tilfældet. Levende planter egner sig særligt godt i terrarier med frøer og amfibier, da her både er vand og fugtig luft – det gør, at planterne lever længere.

 

Kunstige planter i terrariet

Vores udvalg af kunstige planter er stort og dekorativt, og du kan vælge mellem mange forskellige former, farver, størrelser og materialer. Der er mange fordele ved kunstige planter – en af de helt store er, at de passer selv. Desuden ser de ægte ud og får terrariet til at se levende og mere dekorativt ud. Plastplanter er særligt gode til krybdyr, der elsker at kravle og sidde på ting. De er meget holdbare og kræver kun lidt vedligehold (skal vaskes fra tid til anden) – og du behøver ikke huske at vande dem hele tiden.

 

Spraysystemer

Hvis du har krybdyr, der trives med jævnlige vandsprøjt, er et spraysystem umådeligt praktisk. De er nemme at installere og bruge, og de fungerer rigtig godt. Fugten hjælper krybdyret, når det skifter ham og gør det muligt at drikke dug/dråber fra de kunstige planter. Generelt set hjælper spraysystemet med at holde terrariemiljøet godt og stabilt, så krybdyret har det optimalt og stort set, som hvis det var i naturen. Hvis du indstiller spraysystemet korrekt, kan det også hjælpe med at holde luftfugtigheden jævn.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund