Akvarium

Akvarier er et af vores store specialer og ikke mindst passioner her hos MiniZoo. I over 20 år har vi bygget, rådgivet, solgt og elsket akvarier, og derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af alt, hvad dit akvariehjerte måtte begære. Leder du efter noget, du ikke finder her på siden, finder du det i en af vores butikker, eller vi kan bestille det hjem til dig. Findes det, har vi det.

Akvariebaggrunde

Akvarieborde og akvariereoler

Akvariecomputere

AkvarieFilter og Pumpe

Akvariefisk og akvarierejer

Akvarielamper

Akvarieplanter

Akvarier

Akvarier til Saltvandsfisk

Andet akvarieudstyr

Anemone, bløddyr og snegle til saltvand

AquaScaping

C02-udstyr til akvarier

Dekoration til saltvand

Filtermaterialer til akvariepumper

Filtersystemer til saltvandsakvarier

Fiskefoder til ferskvandsfisk

Fiskefoder til saltvandsfisk

Køler og Blæser

Lamper til saltvandsakvarier

Luftfittings og filtre til luftpumper

Lysstofrør og pærer til akvarier

Måleudstyr til Akvarium

Niveaumåler

Osmoseanlæg

Plastrør og slanger til akvarier

Pumper til saltvandsakvarier

PVC-rør og fittings

Reservedele til akvarier

Saltvandsbøger

Saltvandsfisk

Saltvandskoraller

Skummer til saltvandsakvarier

UV-lys og ozon til akvarier

Vandbehandlingsprodukter til ferskvandsakvarier

Vandbehandlingsprodukter til saltvandsakvarier

Varmelegemer til akvarier

Hvordan starter jeg mit ferskvands akvarie op?

Er det første gang, du skal starte et akvarie op, har du helt sikkert en masse spørgsmål, til hvordan du gør, så akvariefisk og planter får de optimale leveforhold. Derfor har vi lavet nedenstående guide til akvarieopstart.


Guide til akvarieopstart

Start med at stille akvariet et sikkert sted og i vatter, så det ikke står og vrider sig, for så kan det blive utæt. Skyld akvariegruset godt igennem, og kom det i akvariet – der skal gerne være ca. 3-4 cm’s bundlag i, så planterne har noget at stå fast i. Sæt pumpe og varmelegeme i, og kom så sten, trærødder og planter i på den måde, du synes ser bedst ud. Til sidst kommer du vandet i, som du lader stå og køre igennem akvariet i 5-7 dage for at sikre, at der bliver skabt en god bakteriekultur i akvariet, inden du kommer fiskene i. Har du ikke tålmodighed til at vente så længe, har vi forskellige bio-væsker, fx happy-life-bakteriestart, som du kan komme i og dermed hurtigere få den rette bakteriekultur i akvariet. De første ca. 4-5 uger er det godt at lave vandskift 2-3 gange om ugen. Det gør du ved at skifte ca. 15 % af vandet i akvariet. Efter 4-5 uger kan du nøjes med at gøre det ca. 1 gang om ugen.

Har du spørgsmål til, hvordan du starter dit akvarie op, så dine fisk får de bedste leveforhold, akvarieplanterne holder sig flotte grønne, og vandet er rent og synes smukt blåligt, er du altid velkommen til at kontakte os i en af vores butikker eller ringe/skrive til os.

Starter akvarie-sæt

For at hjælpe dig lidt på vej, sælger vi selvfølgelig også et starter-akvarie-sæt. Starter-sættet findes i to størrelser og kommer med akvarie, lys, lamper, varmelegeme, pumpe og en lille ekstra ting, som kunne være et net eller lidt foder.

Akvarieplanter, akvariefisk og andet tilbehør 

Akvarieplanter og akvariefisk er grunden til, at man anskaffer sig et akvarie, og derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af netop det. Dog sælger vi ikke levende dyr online, så det kræver, at du kommer ned i en af vores butikker og ser vores store udvalg. Så er det også meget lettere at blive inspireret til, hvad du skal have i dit akvarie, og vi kan rådgive dig om, hvordan du bedst plejer fisk og planter, så de altid har de mest optimale vækstvilkår og holder sig kønne og friske at se på i hele levetiden.

Vi har også alverdens foder til både neonfisk, rød neon, guppy, molly, scalare, zebrafisk, sugemaller og alle de andre ferskvandsfisk.
Og vi har selvfølgelige også rejer og dværgkrebs.
Hvad angår dekoration, har vi alt, hvad dit akvariehjerte måtte begære af små figurer, som kan blæse bobler, figurer uden bobler, alverdens sten med og uden huller, kunstige planter, levende planter, svampebob-serien, forskellige trærødder og en masse anden dekoration.
 

Specialbyggede akvarier

Som noget særligt tilbyder vi hos MiniZoo også specialbyggede akvarier for dig, der ønsker, at akvariet skal passe ind i netop din indretning. Det kan være, du gerne vil have akvariet bygget ind i en reol, en væg eller bare har forelsket dig i en helt særlig form, som ikke lige findes i sortimentet. Vi er naturligvis altid behjælpelige med de spørgsmål, du har, i forbindelse med specialbyggede akvarier.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund