Sikkerhedsudstyr til heste

Sikkerhedsudstyr til heste er vigtigt – for både hest og rytter. Og hvis du rider i trafikken, er det faktisk også lovpligtigt. Her hos MiniZoo finder du kvalitetslygter fra Orbiloc, der kan ses på hele 5 km afstand, og så er de oven i købet vandtætte. Gør dig selv og din hest en tjeneste, og anskaf dig et par lygter. Så kan du ride trygt – også i den mørke tid.

Lygter og reflekser

Sikkerhedslys fra Orbiloc

Som nævnt ovenfor er lygterne fra Orbiloc både vandtætte og utrolig kraftige – de kan ses på 5 km afstand og kan bruges til alle slags kæledyr, som skal være synlige i trafikken, når det er mørkt. Lygterne fås i flere forskellige farver (traditionel hvid og rød, samt gul og blå) og kan tåle selv den kraftigste byge uden at gå ud. Derudover er den utrolig solid og kan klare en belastning på op til 100 kg., og dens batterilevetid er på 250 timer. Rigeligt til en ridetur – eller flere.

 

Gode råd til ridning i trafikken

Rådet for Sikker Trafik har lavet en række retningslinjer for ryttere, der færdes i trafikken. De kan ses her i sin fulde form eller læses nedenfor i summeret form:

 

*Rid en og en i højre side af vejen, hvis der ikke er en ridesti. Brug ikke cykel- og gangstier

*Bær altid ridehjelm

*Giv tegn i god tid, så øvrige trafikanter ved, hvad du vil

*Brug altid lygte, når det er mørkt. Lygten skal sidde på hestens venstre ben og lyse hvidt fremad og rødt bagud. Lyset skal kunne ses på minimum 150 m afstand. Brug refleksbånd på alle fire ben, og brug evt. også refleksvest og/eller refleksdækken

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund