Udlejning af maskiner

Hos MiniZoo råder vi over flere forskellige entreprenørmaskiner. Det drejer sig om alt lige fra gravemaskiner til transportbånd og multimaskine, der kan løfte selv de tungeste ting og flytte dem over terræn, bore huller, grave render, flytte jord/grus, mv. Se mere her på siden, hvor du også kan se nærmere på højtryksrensere til hjemmebrug, hvis du skulle have brug for sådan en.

Leje af Entreprenørmaskiner

Lej en maskine

I visse tilfælde er det smartere at leje end at eje. Sådan er det med entreprenørmaskiner. Her hos MiniZoo beskæftiger vi os med mange ting – ud over at handle med dyr, foder og tilbehør er vi også eksperter i bl.a. etablering af havedamme med naturlige vandløb og naturlandskaber.

 

I den forbindelse har vi flere forskellige entreprenørmaskiner til rådighed – store maskiner, der er gode at have ved hånden, men som man som privat forbruger ikke nødvendigvis behøver at eje. Derfor giver vi muligheden for at leje maskiner, herunder fx et Baron-transportbånd, en Brenderup Makin-trailer MT 2600 eller et Farone-foldestillads. Eller mange andre. Vores side med udlejningsmaskiner opdateres jævnligt, så hold øje med den, hvis der er en maskine, du mangler, eller kontakt os: Så kan vi fortælle, hvorvidt vi har en specifik maskine til rådighed eller ej.

 

Specialmaskiner og muskelkraft

Flere af vores maskiner er specialmaskiner, der kan alt fra at bore dybe huller til pæle, suge hestepærer op og transportere jord og grus væk fra fx udgravninger til kælder. Transportbåndene fås i flere forskellige længder, og det er også muligt at sætte flere bånd sammen, så transportbåndet bliver helt op til 15 meter. Vi kan også være behjælpelige med at lave hestehegn, fælde/rodfræse et træ eller noget helt tredje – både hvad angår maskinkraft og mandskab.

 

Maskinerne skal afhentes i Dragør. Det er også muligt at få dem leveret til din ejendom ved merbetaling.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund