Fuglefoder

Som fugleejer kender du vigtigheden af at bruge det rigtige fuglefoder. På denne side finder du hele vores udvalg af foder til vores bevingede venner – sortimentet dækker bredt og henvender sig til både undulater, kanariefugle, parakitter, finker, papegøjer og en lang række øvrige fuglearter. Vælg mellem mange forskellige typer foderblandinger – også tropeblandinger, vildfuglefoder og kolber i forskellige størrelser og smage, så du kan finde den, der passer perfekt til netop din(e) fugl(e). Det fuglefoder, vi fører hos MiniZoo, er Super Premium-foder, som indeholder alt, hvad din fugl har brug for. Køb små eller store mængder – du vælger selv, alt efter behov.

Æggefoder & Opmadning

Hirsekolber og smacker

Kanariefoder

Papegøjefoder

Parakitblandinger

Tropeblandinger

Undulatfoder

Vitaminer & Mineraler til fugle

Næringsrigt fuldfoder til alle fugle

Uanset om du har undulater, kanariefugle, parakitter eller papegøjer – eller du forsøger at gøre dig populær hos havens vilde fugle – så finder du næringsrigt fuldfoder til formålet her. Alt vores fuglefoder indeholde de essentielle vitaminer og mineraler samt en ernæringssammensætning, der sikrer, at fuglene bliver mætte, glade og sunde.

 

Perfekt papegøje- og parakitfoder

Det kan være nærliggende at tro, at fuglefrø bare er fuglefrø. Det er imidlertid ikke tilfældet, og når du begynder at fodre dine fugle artskorrekt, vil du se hvorfor. Det korrekte foder giver nemlig energi og sundhed til dine fugle, hvilket bl.a. kommer til udtryk via en blank og lækker fjerpragt. Undersøg, hvor din papegøje eller parakit lever i naturen, hvad den spiser, og hvordan den finder føde, når den lever vildt, og prøv så at efterligne det derhjemme. Supplér gerne papegøjefoderet med frugt og grønt, og glem ikke rent og frisk drikkevand jævnligt.

 

Toplækkert tropefuglefoder

Tropefugle er en bred betegnelse, der dækker over mange forskellige fuglearter. Sørg for at tjekke, at du har det korrekte foder, før du giver det til dine tropefugle – derved sikrer du, at det indeholder den rette næring, og at du dækker fuglenes behov. Det modvirker mangelsygdomme og holder fuglenes maver i gang.

 

Utroligt undulatfoder

Hvis du vil holde dine undulater friske, funklende og fri for sygdomme, er et godt sted at starte den korrekte kost. Hos MiniZoo finder du smagfuldt fuldfoder til undulater, komplet med vitaminer, mineraler og den helt rigtige ernæringssammensætning. Supplér gerne med frugt og grønt – dog i en separat skål, så fuglefoderet forbliver tørt. Glem ikke drikkevand!

 

Er du dus med havens fugle …

Det er ikke kun om vinteren, at havens vilde fugle har svært ved at finde egnet føde. Holder du af at se på havens dyreliv, har du mulighed for at købe lækre vildfugleblandinger her på siden. Blandingerne kan bruges hele året og indeholder alt, hvad vildtfuglene har behov for.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund