Skummer til saltvandsakvarier

Der er mange ting at forholde sig til som saltvandsakvarist. Skummer er den vigtigste del og på denne side har vi samlet vores udvalg af netop disse produkter. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller der er noget, du ikke kan finde.

Indvendige Proteinskimmere

Skummer til Sump

Hvad er en skummer, og hvordan fungerer den?

En skummer er, groft sagt, hjertet i filteret, når det gælder saltvandsakvarier. Helt konkret er det en beholder, hvor akvarievandet bliver pumpet igennem. I denne beholder bliver vandet blandet med luftbobler – enten fra en pumpe, en luftsten eller et nålehjul.

 

Når vandet blandes med luftboblerne, bliver der trukket en stor mængde affaldsstoffer ud af akvarievandet, da det binder sig til luften. I skummeren bliver affaldet så ’sorteret fra’ i en kop på toppen, der er nem at tage af og tømme ved behov.

 

Forskellige typer skummere

Der findes flere forskellige typer skummere på markedet – både hvad angår producenter og placering. Vælg fx mellem skummere, der skal placeres i akvariet, stå i sumpen eller hænge på akvariets side. Det er helt op til dig og dit akvarium, hvilken en af skummerne du foretrækker.

 

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund