Terrarieborde

 

Få terrariet op i højden, så du kan få mest mulig glæde af dit krybdyr og i øvrigt slipper for uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, når du tager krybdyret op og/eller gør rent i terrariet. Se vores udvalg af borde, reoler og møbelskabe specifikt konstrueret til terrarier her.

Herinde har vi nogle forskellige underskabe, i forskellige størrelser og mål. Underskabe er rigtig gode til at fuldende et flot og stilrigt look. Man kan også opbevarer foder og forskellige vitaminer og mineraler under skabet, da der er indbygget låge.

Terrarieborde for enhver smag

Her på siden finder du en oversigt over vores aluminiumsborde og møbelskabe til terrarier. Brug både borde og skabe til at stille dit terrarium på – det er både pænt og praktisk. Vores ExoTerra-terrarium fås fx med et tilhørende skab, som kan bruges til foder, vitaminer, mineraler og øvrige ting, du bruger jævnligt til dit kæledyr.

 

De fleste af vores terrarieborde er fremstillet i aluminium, da det er et meget solidt materiale, som holder i mange år. Desuden er det pænt og stilrent og kan nemt indgå i en hvilken som helst type indretning. Bordene fås i flere forskellige størrelser og mål, så uanset størrelsen på dit terrarium kan du finde et bord, der passer til. Det samme gør sig gældende med møbelskabene. Både borde og skabe kan i øvrigt også bruges til akvarier, og pga. den solide og robuste kvalitet kan de holde til en høj vægt og dermed, i forhold til akvarier, til mange liter vand.

 

Underskabe, der fuldender looket

Med møbelskabe/underskabe til at placere under terrariebordet fuldender du det stilrene look, et aluminiumsbord giver, samtidig med at du kan gemme foder mv. væk bag en indbygget låge. Pænt, praktisk og nemt at holde rent.

 

 

© www.minizoo.dk