Fisk og rejer

Hos MiniZoo har du mulighed for at købe et bredt udvalg af akvariefisk og -rejer. Vi har mange forskellige, så for overskuelighedens skyld er de inddelt i flere kategorier. Se type, pris og lagerstatus under hver kategori. Bemærk, at det kun er et fåtal af fiskene, du kan købe i vores webshop – langt størstedelen af alle levende dyr forhandles udelukkende i fysiske butikker. Kontakt os gerne, hvis du er på udkig efter en fisk, du ikke umiddelbart kan finde her. Vi er altid klar til at hjælpe.

BEMÆRK! Fisk, krebsdyr og snegle sælges kun i vores butik i Tårnby.

Andre Cichlider

Dværgcichlider

Malawicichlider

Maller

Rejer, Krebsdyr og Snegle

Rokker

Rovfisk

Selskabsfisk

Specielle Fisk

Tanganyika Cichlider

Hvorfor akvariefisk?

Ud over at akvariefisk er et nemmere kæledyr at holde end fx hund eller kat, så trives mennesker godt, når naturen er tæt på. Og med et akvarium bringer du en lille bid smuk natur helt ind i stuen. Akvariet er ikke nogen ny opfindelse – det er en asiatisk tradition, der for alvor vandt indpas i Vesten i det 19. århundrede, og det bliver stadig mere populært at have akvarie. Måske fordi fisk er for alle – også for allergikeren og dig, der arbejder meget. Fisk har ikke behov for stimuli på samme måde som fx en hund, og de motionerer sig selv. Samtidig er der noget utrolig afstressende over at se fisk svømme elegant af sted blandt grønne, duvende vandplanter, og for mange er akvariet en del af indretningen - et smukt møbel i sig selv, der giver stuen, køkkenet, børneværelset, arbejdsværelset eller kontoret ny belysning og smukke baggrunde.

 

Mange forskellige fisk

Hos MiniZoo har vi fisk til enhver – lige fra de eksotiske tropefisk til de mere ’almindelige’ og hårdføre koldvandsfisk. Cichlider, dværgcichlider, Malawi-cichlider, Tanganyika-cichlider, maller, selskabsfisk, mere specielle fisk (som fx kuglefisk, argusfisk, killi, regnbuefisk og mange andre) samt krebsdyr og snegle. Vi har også bøger om fiskenes pasning og pleje og bøger, der omhandler akvarieteknik og den mest hensigtsmæssige måde at indrette akvariet på. Så du går aldrig forgæves hos MiniZoo – vi sørger for at klæde dig godt på til at få præcis de fisk, der passer bedst til din smag og dit temperament.

Få del af de spændende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund