Tilbehør til terrarier

Et terrarium er én ting – tilbehør til terrarier er noget helt andet. Det svarer lidt til at have et hus eller en lejlighed uden låse, lister, mv.; Det hele bliver både pænere, mere praktisk og lidt sjovere med ekstra tilbehør. Her på siden har vi samlet vores udvalg af terrarietilbehør – vælg mellem alt lige fra slangekroge og spraysystemer til plejemidler, låse og termometre. Og meget meget andet.

Låse til Terrarier

Slangekrog

Spraysystem til Terrarier

Termo og hygrometer

Terrarie desinfiktion

Terrarie E-lister samt ventilationsriste

Terrarie foderpincet og tang

Terrarie Plejemidler

Terrarietilbehør

Forskelligt tilbehør til forskellige krybdyr

Alt efter typen af krybdyr/kæledyr, kan du have glæde af forskelligt tilbehør. Hvis dit reptil hører til blandt udbryderkongerne, kan det fx være en rigtig god idé at investere i en lås. Så risikerer hverken du eller dine gæster at blive forskrækkede over en løbsk slange eller andet.

 

Et termometer og/eller hygrometer er gode til at måle både temperatur og luftfugtighed i terrariet, hvilket kommer de fleste krybdyr til gode. Det er nemt for dig at tjekke, at forholdene er optimale, og dit reptil vil trives. Du kan også overveje et spraysystem til terrariet, der sørger for at få vandet terrariet grundigt med jævne mellemrum.

 

Hvis du har en slange, som du måske ikke er helt tryg ved (endnu), kan du investere i en slangekrog. Den er god til at flytte slangen med efter fodring, og den fås i flere forskellige typer og længder, så der også er en, der passer til netop din slange. Og apropos fodring, så kan du også få en foderpincet, så du er sikker på at få fingrene med dig i god behold efter fodring.

 

Utøj

Er du uheldig at få utøj – fx blodmider, der er potentielt meget farlige for krybdyret – i terrariet, kan du behandle med forskellige præparater og desinfektion, som du også finder her på siden. Det er nemt og kan være med til at redde dit kæledyr i tide.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund