Foder til terrariedyr

Uden mad og drikke duer helten ikke. Og heller ikke dit krybdyr. Her hos MiniZoo har vi et stort udvalg af foder til krybdyr – lige fra frost- og tørfoder til vitaminer, mineraler og foderdyr. Vores foder kan bruges til stort set alle typer krybdyr/kæledyr, så uanset om livretten i terrariet er græshopper, kakerlakker, mus, rotter eller bananfluer – eller noget helt sjette – har vi, hvad du skal bruge. Klik ind på kategorierne nedenfor, og vælg dine krybdyrs foretrukne foder.

Foderdyr til Krybdyr

Frostfoder til Krybdyr

Tørfoder til Krybdyr

Vitaminer og Mineraler

Foder til krybdyr

Nogle krybdyr foretrækker levende foder, mens andre stiller sig fint tilfreds med frosne dyr eller tørfoder. Her hos MiniZoo kan vi imødekomme ethvert kulinarisk ønske, da flere af vores foderdyr fås både som levende og på frost. Det er vigtigt, at krybdyret får den rigtige kost (og nok af den), og det er samtidig en god idé at supplere med vitaminer og mineraler for at sikre, at krybdyret er sundt og får den bedst mulige hjælp til at udvikle sig korrekt, styrke knogler og muskelmasse og passe godt på de livsnødvendige organer. Har du spørgsmål til fodring af dit/dine krybdyr, er du altid velkommen til at kontakte os – så hjælper vi gerne.

 

Frostfoder

Vores frostfoder egner sig fortrinligt til fisk, frøer og skildpadder. Det er nemt at opbevare og nemt at fodre med. Vi har også både frosne rotter og mus, hvis du skal bruge sådan nogle til dit krybdyr.

 

Mineraler og vitaminer

De fleste krybdyr vil have god gavn af et jævnligt tilskud af vitaminer og mineraler, der er med til at styrke dyrets knogler, muskler og organer. Måden at give dyrene det på er ved at strø det over foderdyrene ved spisetid. Det er altså både nemt og hurtigt og kræver ikke de store krumspring.

 

Terrarie-foderdyr

Lækre foderdyr til dit krybdyr – find dit kæledyrs livret, og beslut, om det skal være frossent eller levende. Køb evt. nogle frosne for altid at have mad i fryseren. Det er både nemt og praktisk.

 

Tørfoder

Tørfoder egner sig godt til flere forskellige typer skildpadder samt skægagamer, leguaner og kamæleoner. Plus en lang række øvrige krybdyr. Tørfoder er nemt at have med at gøre og nemt at opbevare. Vi har flere forskellige typer tørfoder, så find det, der passer perfekt til netop dit kæledyr, og husk, at forskellig tørkost anvendes til forskellige arter krybdyr.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund