Kattelegetøj

Kattelegetøj hører til blandt enhver katteejers must haves. Særligt indekatte har behov for stimuli gennem leg for dels at aktivere, dels træne kattens fysik og naturlige jagtinstinkter, og det er faktisk ganske underholdende for hele familien at lege løs. Her på siden finder du en række forskellige typer legetøj, der underholder, aktiverer og stimulerer din kat – find både bolde, plysdyr (f.eks. mus!) og sjove aktivitetsmøbler til katte, herunder en sjov og blød kattetunnel, som især killinger er vilde med. Alt vores kattelegetøj er fra kendte producenter og i god og holdbar kvalitet. Det kan altså holde til mange timers sjov leg – og også til at blive rusket og kradset lidt i i ny og næ.

Bolde til Katte

Drillepinde til Katte

Legetøj til Katte

Pelsmus til katte

Plys legetøj til katte

Tunneller

Din legesyge kat

Katte er legesyge dyr, der elsker at løbe, lege, jage, hoppe og springe. Hos MiniZoo finder du et væld af kattelegetøj, der stimulerer kattens trang til at lege, løbe og  jage; vælg bl.a. mellem bolde, plysdyr, mus og sjove tunneller til katte. Din kat vil med garanti elske at få nyt legetøj til samlingen derhjemme. Særligt legetøj med bevægelse, hvad enten det er mekanisk legetøj, eller dig, der giver det bevægelsen, er populært hos katte. Her er ’drillepinde’ en god idé, da du derved nemt kan få legetøjet til at fare af sted. Hvis legetøjet er beregnet til, at din kat skal lege alene, er bolde, tøjmus og andre mindre legesager ideelt.

 

Hundred’ mus med haler på …

Katte elsker mus! Så kort kan det siges, og selv om din kat er en indekat, der sjældent eller aldrig får mulighed for at fange levende eksemplarer, så ændrer det ikke på, at kattehjernen er programmeret til at elske mus. Derfor kan det være en god idé at købe nogle mus i plys eller stof, så du kan træne din kat – dels så den får nok motion, dels så jagtcenteret i dens hjerne stimuleres. Som tommelfingerregel bør din indekat være meget aktiv (løbe, hoppe og springe) i min. 5 minutter om dagen. Du behøver altså ikke investere oceaner af tid på leg og træning, men hvem ved – måske du bliver bidt af det og rent faktisk synes, det er lige så sjovt, som din kat gør …

 

Aktivitetslegetøj til din kat

Hvis din kat er nysgerrig og legesyg, og som katte er flest, vil den elske et eller flere stykker udfordrende aktivitetslegetøj. Her hos MiniZoo finder du flere forskellige typer, bl.a. legetøj til godbidder, hvor katten skal prøve at få godbidderne ud, og en kattelegeplads med tilhørende bold. Aktivitetslegetøjet udfordrer og stimulerer din kat og sikrer, at din kat bliver glad og sund i både krop og sind. Samtidig afhjælper legetøjet, at din kat går løs på møbler og potteplanter, hvis den keder sig.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund