Fuglelegetøj

Fugle er sjove, aktive og nysgerrige dyr, der har godt af at blive stimuleret og få trænet deres intellekt. Det kan du gøre på en sjov og hyggelig måde ved at investere i et udvalg af forskelligt fuglelegetøj. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af legetøj til fugle – der er meget at vælge imellem i flere forskellige materialer. Hvilket legetøj, der egner sig bedst til dine fugle, afhænger helt og holdent af deres art og størrelse. Store fugle kan være hårdere ved legetøjet end mindre fugle, så sørg for at investere i meget holdbart legetøj, hvis du på forhånd ved, at din fugl kan være lidt voldsom. Træ er f.eks. bedre end plast til voldsom leg, da det ikke gør noget, hvis det går i stykker. Plast kan derimod gøre skade på fuglen, hvis det splintrer.

Generelt er akryl en del mere holdbart end plast og kan holde til de fleste papegøjenæb.

Fuglelegepladser

Legetøj til Papegøjer

Legetøj til små fugle

Legetøj til papegøjer

De store papegøjer både sociale og intelligente, og de har behov for at blive både udfordret og stimuleret i deres leg – også i højere grad end mindre fuglearter. Vælg mellem papegøjegynger, rebduske, hængebroer og meget andet – alt naturligvis i højeste kvalitet og med en unik holdbarhed, der kan klare hårdhændet behandling.

 

Legetøj til undulater

Undulater hører til de mindre fuglearter, men tilhører samtidig papegøjefamilien og har derfor også stort behov for stimuli og aktivering. Til den legesyge undulat finder du musikinstrumenter, gynger, spejle, klokker, stiger og meget andet – alt, du skal bruge for at omdanne fugleburet til en sjov legeplads, dine fugle kan nyde – også når de er alene hjemme.

 

Fuglelegetøj er mere end bare sjov og ballade

Som nævnt er fugle intelligente og aktive dyr, der elsker at blive udfordret og lege. Fuglelegetøj bidrager til både udfordring og leg, og samtidig bliver dine fugles næb og kløer brugt på en anderledes måde end ellers. Fuglelegetøjet underholder samtidig dine fugle, når du ikke er der til at gøre det – og det kan være med til at forhindre, at din fugl udvikler uhensigtsmæssig adfærd af ren og skær kedsomhed. Det er imidlertid ikke kun, når fuglene er alene, at de kan have god brug af legetøjet – det er også en god måde for dig at være sammen med dine kæledyr på og få en god og sjov stund.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund