Termometer og hygrometer

 

Herinde har vi termometer og hygrometer, så du kan måle temperaturen og fugtigheden i dit terrarie, så du er sikker på dine kæledyr har det de kræver. Er glimrende til slanger, kamæleoner, krone gekko, dag gekko, leopard gekko, skink, leguaner, skægagamer, dværg skægagamer, skildpadder, fugleedderkopper og andre kæledyr/krybdyr.

En krybdyrs termostat til opvarmning er afgørende for kontrol af krybdyrs varmeudstyr såsom varmemåtter og nogle keramiske pære. De fleste termostater kan programmeres til at slukke ved en bestemt temperatur, og nogle kan endda have anden temperatur om natten.

Uden en termostat skal temperaturen i dit krybdyrs habitat kontrolleres af dig, 100% af tiden. For varmt og dit krybdyr kan begynde at dehydrere, for koldt, og det kan påvirke deres metaboliske funktion, hvilket betyder, at du konstant skal overvåge temperaturen ved hjælp af et termometer, justere temperaturen ved manuelt at tænde og slukke dit opvarmningsudstyr - umuligt for dem ude af huset i længere perioder.

Brug af en krybdyrs termostat fjerner denne sværre opgave ved omhyggelig at overvåge temperaturen og justere varmeudstyret i overensstemmelse hermed, uanset om du kører en keramiske pære, Halogen pære eller varmemåtter, varmeplader  - vælg blot den, der passer til din opsætning!

Nogle af Exoterra termostater har dag / nat dæmpning indbygget i termostaten. Dvs den kan programmeres til dag og nat, kan dæmpes og overvåger nøjagtigt temperaturen på dit vivarium. 

Forskellige typer opvarmningsudstyr kræver forskellige typer termostat:

Tænd / sluk-termostater tillader simpelthen temperaturen i dit vivarium eller terrarium at nå den ønskede temperatur og slukker derefter for opvarmningsudstyret, indtil temperaturen falder igen, og er velegnet til Heat Mats og enkle varmepærer.

At give dit krybdyr et miljø, der er ved den rigtige temperatur, er en af de mest grundlæggende dele af god krybdyrhold.

© www.minizoo.dk