Terrariebøger

 

Uanset om du er erfaren, ny eller kommende krybdyrejer, kan man altid blive klogere på reptiler – på deres oprindelse, pasning, pleje, kost, aktivering og meget mere. Et godt sted at vende sig hen er litteraturen, og her på siden finder du en lang række bøger om netop krybdyr

Bøger om krybdyr

Her hos MiniZoo finder du alt fra artsbeskrivelser og lekture om, hvordan krybdyr opfører sig i naturen, til almen litteratur om krybdyr og beskrivelser af, hvordan du bedst holder krybdyr i fangenskab. Er der specifikke reptiler, du gerne vil vide mere om, er der stor sandsynlighed for, at vi allerede ligger inde med en bog om emnet – eller kan skaffe den til dig.

 

Mange forskellige titler

Vores titelkatalog er meget omfattende og tæller bl.a. bøger om slanger, skildpadder, gekkoer, agamer, skink, kamæleoner, krokodiller, amfibier, edderkopper, foderdyr og frøer. Derudover finder du Atlas-bøger og mange andre.

 

Hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til, hvilken bog du skal vælge – eller generel vejledning om dit (kommende) krybdyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores personale i butikkerne er faguddannet og ved alt om langt de fleste kryb- og kæledyr.

 

 

© www.minizoo.dk