Reservedele til terrarier

 

Et terrarie er en fantastisk ting, når det hele spiller, og alt er i den skønneste orden. Men selv om alle vores terrarier er i højeste kvalitet, og levetiden er lang, sker der af og til uheld som fx nedbrud, slid eller driftsvanskeligheder på tilbehør. På denne side har vi samlet alle de reservedele, vi har til terrarier – det hele er fra anerkendte producenter, og hvis du ikke lige kan finde det, du leder efter, giver du bare lyd. Så kan vi formentlig skaffe det til dig.

Reservedele fra anerkendte leverandører

Der findes mange dygtige og anerkendte producenter af terrarier og tilbehør, og vi er stolte af at kunne fortælle, at vi samarbejder med en række af de absolut bedste. Herunder Trixie, ExoTerra, ZooMed, Lucky Reptile, Namiba og andre gode leverandører.

 

ExoTerra Fogger

En af de mange reservedele, vi har til terrarier, er et ekstra membransæt til ExoTerra Fogger (tågegenerator). ExoTerra Fogger genererer en form for kold støvregn/tåge og er perfekt til at skabe et fugtigt miljø med den ideelle luftfugtighed for reptiler. Det ekstra membransæt bruges, hvis membranen er beskadiget – ved at bruge Mistimize-vandforbedrer skånes den.

 

Vi har også ekstra kulfiltre, skum, terrariesvampe, spraydyser, sugekopper og meget andet – og vi står altid klar i kulissen med råd og vejledning, hvis du har behov for det.

© www.minizoo.dk