Saltvandsfisk

 

På denne side finder du hele vores udvalg af saltvandsfisk – inddelt i underkategorier, så det bliver endnu nemmere at finde præcis de fisk, du gerne vil have. Pris, type og lagerstatus fremgår under hver enkelt fisk. Bemærk, at de fleste fisk ikke kan købes over nettet. For at købe levende dyr skal du henvende dig i en af MiniZoos fysiske butikker, hvor du samtidig kan få masser af råd og vejledning. Vi hjælper gerne, hvis du er i tvivl om, hvilke fisk du skal have – det er bare at spørge.

Hvilke fisk skal jeg vælge?

Hvilke fisk du foretrækker at have gående i dit akvarium er helt op til både dig selv og dit temperament. Så længe du sørger for at tilpasse akvariet til den pågældende fiskerace og -type (saltvandsfisk i saltvandsakvarier, ferskvandsfisk i ferskvandsakvarier), er der frit slag.

Hos MiniZoo finder du et stort udvalg af saltvandsfisk, lige fra flagermusfisk, damsler og klovnefisk til kirurgfisk, rovfisk og søheste. Selv hajer og tangnåle kan vi klare, og hvis du har set dig varm på en specifik fiskeart, og du ikke kan finde den her, så giv lyd – så kan vi garanteret skaffe den til dig.

 

Akvariefisk – hvad er egentlig meningen?

Fisk er nogle fascinerende væsner, der kommer i alverdens farver, former og størrelser. Blandt andet derfor er akvarier en populær hobby – og så fordi akvariefisk er nemme at have med at gøre og er allergivenlige. Der er noget afstressende over at holde fisk, og så er de samtidig smukke at kigge på. Vidste du i øvrigt, at fiskehold i akvarier blev kendt for mange hundrede år siden i Asien, men først for alvor blev populært i Vesten i det 19. århundrede?

© www.minizoo.dk