Saltvandsakvarier

 

Et rigtig godt sted at starte som fiskeentusiast er ved at anskaffe sig et akvarium. På denne side finder du hele vores udvalg af saltvandsakvarier – inddelt i underkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den type, du foretrækker.

Stort udvalg af akvarier

Hos MiniZoo finder du et bredt udvalg af akvarier i alle former og størrelser. Vælg bl.a. mellem skulpturelle 6- og 8-kantede akvarier, stilrene akvarier af aluminium og glas, enestående panoramaakvarier og meget mere. Vores udvalg af saltvandsakvarier er i bred udstrækning magen til vores udvalg af ferskvandsakvarier – det er nemlig ikke akvariet selv, men hvad man putter i det, der definerer typen af vand.

 

Størrelse på saltvandsakvarium

Hvor stort akvariet skal være, afhænger helt og holdent af dig og din interesse i fisk. Det er dog ingen hemmelighed, at prisen i de fleste tilfælde følger størrelsen – jo større saltvandsakvariet er, jo mere udstyr, dekoration mv. skal der til, og jo dyrere bliver det derfor. Mange saltvandsfisk har imidlertid brug for god plads og mange planter, sten og anden dekoration, og det er derfor vigtigt ikke at købe for lille et akvarium. Husk, at akvariet skal have et overløb, så overfladevandet ryger fra akvariet til filteret. I mange tilfælde løber det ’ekstra’ vand ned i et mindre akvarium, som er placeret under det primære akvarium – det kaldes ofte for ’sumpen’.

 

Anerkendte producenter

Alle vores akvarier er af meget høj kvalitet og fremstillet af anerkendte producenter. Red Sea-akvarierne, Aquatic Nature og AquaEl er blot nogle af dem. Deltec laver desuden nogle panoramaakvariesæt, der er state of the art, og hvor alt, du har behov for som akvarist, medfølger. Bortset altså lige fra indholdet af akvariet.

© www.minizoo.dk