Plastrør og slanger til saltvand

 

Hos MiniZoo finder du et bredt sortiment af slanger og plastrør, som du kan bruge i dit saltvandsakvarium. Hvis du har behov for noget, du ikke umiddelbart kan finde på siden, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper hellere end gerne og kan formentlig skaffe det hjem til dig, hvis vi ikke allerede har det på lager.

Silikoneslanger i metermål

Uanset om du har behov for en eller mange meter rør og slanger til saltvandsakvariet, så kan du få det hos MiniZoo. Størstedelen af vores produkter inden for kategorien bliver solgt i metermål, da du derved kan købe præcis den længde, du skal bruge – og slipper helt for spild. Kravene til længden på slanger og rør varierer nemlig meget alt efter størrelse og placering af dit akvarium. Vores slanger passer til flere forskellige typer pumper (f.eks. luft- og akvariepumper) – se på det enkelte produkt for yderligere specifikationer.

 

Diskrete akvarieslanger

Der er mange forskellige ting at bruge plastrørene og slangerne til i saltvandsakvariet, og de fås oven i købet i diskrete farver, så de passer til akvariet og ikke syner alt for voldsomme. Det er desuden nemt at rigge slangerne til, så de passer til dig og i dit akvarium, og du kan også gemme dem lidt af vejen, hvis du har et akvarieskab.

 

Kontakt os

Er der noget, du er i tvivl om med hensyn til dit saltvandsakvarium i almindelighed og plastrør og slanger til det i særdeleshed, står vi klar med vores ekspertise. Kom forbi en af vores butikker – så kigger vi på det sammen og finder den bedste løsning til lige netop dig.

© www.minizoo.dk