PVC-fittings og rør til saltvandsakvarier

 

Hvis rørsystemet til dit saltvandsakvarium trænger til at blive om- og udbygget, og du er lidt fiks på fingrene, så kan du kaste dig over at klare det selv. Et meget nyttigt rørsystem kunne fx være et til at fylde vand på og tappe af med gennemføring. Det gør det nemt at skifte vandet i akvariet. Her på siden har vi samlet en komplet oversigt over alle vores PVC-rør og -fittings til saltvandsakvarier – og har du behov for det, har vi også dele til at bygge et akvariefilter

Byg dit eget rørsystem til saltvandsakvariet

Hvis du ikke kan finde et rørsystem til dit saltvandsakvarium, som har præcis de specifikationer, du har behov for, kan det være nærliggende at give sig i kast med at bygge et rørsystem selv. Hos MiniZoo finder du alle de rør og fittings i PVC, du har behov for, hvis du har mod på det – det er ikke så svært, når man først kommer i gang, og det er altid sjovt at have et projekt at nørkle med. Vores sortiment omfatter alt lige fra grå flexslanger og kuglehaner til plader, reduktionsbøsninger og vinkler. Og meget mere. Alt er i PVC og meget fleksibelt og holdbart at arbejde med. Har du spørgsmål, og/eller er der noget, du ikke kan finde, så spørg os til råds – vi hjælper gerne.

 

PVC fra anerkendte producenter

Som med alle vores øvrige produkter er samtlige af vores PVC-rør og -fittings til saltvandsakvariet fremstillet af specialiserede og anerkendte producenter. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om lækage, uforudsete brud eller andre uhensigtsmæssigheder, og at du trygt kan stole på, at dit hjemmebyggede rørsystem har en lang levetid. Priserne er samtidig til at komme i nærheden af.

© www.minizoo.dk