Niveaumåler til saltvand

 

Her på siden finder du hele vores sortiment af niveaumålere til saltvandsakvarier. Vi har niveaumålere fra flere forskellige producenter i flere forskellige prisklasser – og du finder med stor sandsynlighed en, der passer til dine behov. Hvis ikke er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi i samråd frem til den perfekte måler til dig og dit akvarium.

Hvad er en niveaumåler?

Helt kort fortalt er en niveaumåler en kontakt, der er tilsluttet en pumpe. Pumpen er så placeret i en beholder med ferskvand. Kontakten er vandtæt, og når måleren registrerer, at noget vand er fordampet, tændes pumpen automatisk og sender den rette mængde ferskvand ned i akvariet. Når det rette niveau er opnået, slukkes pumpen igen.

 

Ved at tilføre frisk vand efterhånden, som vandet fordamper, sørger niveaumåleren altså for, at saltniveauet – og vandstanden – i akvariet er konstant.

 

Flere forskellige typer niveaumålere

Her hos MiniZoo finder du niveaumålere fra flere anerkendte producenter, herunder Tunze, Hydor, AquaMedic, Deltec og SP 3000. Priserne ligger i omegnen af 1.000-2.000 kr., og kvaliteten af dem alle er naturligvis helt i top.

© www.minizoo.dk