Baggrund til saltvand

 

Der er altid noget at kigge på i et akvarium, og med en af de flotte akvariebaggrunde til saltvandsakvarier fra MiniZoo er der pludselig endnu mere at kigge på. Oven i købet noget, der er mere dekorativt end den væg, akvariet formentlig står op ad. På denne side har vi samlet hele vores udvalg af akvariebaggrunde til saltvandsakvarier – bl.a. fra Back To Nature, Juwel og Boyu. 

Gør akvariet mere levende

Med en akvariebaggrund bliver dit saltvandsakvarium pludselig meget mere levende. Den giver det sidste pift og får på forunderligste vis fiskenes og akvarieplanternes smukke farver til at skinne klarere igennem. Dit akvarium bliver kort sagt til et levende kunstværk. Hos MiniZoo fører vi mange forskellige akvariebaggrunde i flere forskellige prisklasser – vælg bl.a. mellem 3D-baggrunde og foliebaggrunde.

 

Ekstra tilbehør til akvariebaggrunden

Det ser godt ud med en akvariebaggrund, og hvis du oven i købet også investerer i et bundlag af grus, fx mørkt grus, tager du dit saltvandsakvarium til et helt nyt niveau. Samtidig med at du har sørget for at indrette det optimalt til dets beboere.

 

Mange forskellige typer baggrunde

Når du køber en akvariebaggrund, er det en god idé, at den ikke bare matcher akvariet, men at den stilmæssigt også matcher den øvrige dekor i hjemmet.

 

Flere af baggrundene fås i metermål, så du kan få i præcis den størrelse, du skal bruge. De øvrige akvariebaggrunde er typisk fremstillet af kork eller flamingo og er nemme at skære til, så resultatet bliver perfekt. Og så er de gode til at skjule rør, slanger og kabler, hvis du gerne vil have dem gjort mindre synlige.

 

Sådan sætter du baggrunden i akvariet

Det er nemt at sætte en akvariebaggrund i akvariet. Husk blot på, at en indvendig baggrund (fx i 3D) skal sættes i, før du indretter akvariet med bundlag, dekoration og vand. Hvis du beslutter dig for, at der skal en baggrund på akvariet, men ikke har mod på at tømme det for vand, har du altid mulighed for at bruge en udvendig foliebaggrund.

© www.minizoo.dk