Akvarieborde og akvariereoler til saltvand

 

Det er som regel praktisk at have noget at stille sit akvarium på, så det kommer lidt op i højden. På den måde er det dels nemmere at have med at gøre, dels er det mere synligt, og det er ofte en af pointerne ved fiskehold: At fiskene er smukke at kigge på. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af akvarieborde og akvariereoler til brug til saltvandsakvarier. Klik på den underkategori, der er mest relevant for dig, og se vores store udvalg. Vi har noget i enhver størrelse og enhver prisklasse. 

Et smukt møbel til et smukt akvarium

Når du har investeret i et dekorativt akvarie, smukke fisk og alt det øvrige tilbehør, giver det god mening også at købe et elegant bord eller skab – eller en ditto reol – og på den måde for alvor få dine fisk frem i lyset. Samtlige af vores akvariemøbler er specifikt fremstillet til formålet og er altså overordentligt stabile og robuste. Vi har noget i enhver prisklasse og til enhver smag – og vores udvalg af mærker er meget stort. Alle vores leverandører fremstiller akvariemøbler i høj kvalitet, så du kan trygt stole på holdbarheden og stabiliteten.

 

Der er forskel på fisk … Og på akvariemøbler

Det er naturligvis op til dig, hvilken type møbel du vil have til dit akvarium. Vi har borde, skabe og reolsystemer at vælge imellem, og de kan alle noget forskelligt.

 

Akvariebordene er fremstillet i aluminium og er, som borde er flest: fire ben og solid konstruktion. Stil akvariet ovenpå, og så er du kørende.

 

Akvarieskabene giver mulighed for at lukke en låge indtil den mindre kønne del af fiskehold; foder, vandbehandlingsprodukter, net mv. På den måde har du alting lige ved hånden, men du slipper for at kigge på det. Skabene fås i både buede og firkantede varianter.

 

Reolsystemerne kan fås, præcis som du gerne vil have dem. Du kan nemlig selv stykke et eller flere sammen af en lang række løsdele – konstrueret til formålet, naturligvis. Se det store udvalg under kategorien Reolsystemer.

© www.minizoo.dk