Håndtasker

 

Håndtasker har typisk en kort hank, som er perfekt når tasken skal bæres i hånden. Men fashionistaer verden over har for længst lært os, at håndtasken også bæres flot på armen. Lille eller stor håndtaske? Håndtaske med skulderrem eller håndtaske i læder? Vi har det hele Fra Hunter.

Håndtasken er en uundværlig accessories for mange kvinder. Det er her, vi kan samle alt vores rod, når vi har travlt og hurtigt skal ud af døren. Det er her, vi kan opbevare vores mobil, penge og læbestift, når vi er i byen i et outfit, hvor der bare ikke er gjort plads til et par lommer. Ud over det praktiske i at have en taske, hvor du kan have alle dine sager, så kan den rigtige håndtaske også være et statement og en vigtig del af din påklædning. Håndtasker kan bruges som farverige accessories, der kan give et enkelt og elegant outfit et lille twist og prikken over i'et.


Hæng håndtasken på armen

Håndtasker har typisk en kort hank, som jo giver rigtig god mening, hvis tasken skal bæres i hånden. Men fashionistaer verden over har for længst lært os, at håndtasken bæres flottest på armen. Uanset om din stil er klassisk eller urban chic, så vil en håndtaske på armen udstråle en sikker stil. Den lille dame håndtaske vil stadig gøre sig flot i hånden, men vælger du en stor håndtaske, så tøv ikke med at bære den på armen.


Stor eller lille håndtaske? Med eller uden skulderrem?

Hvilken størrelse du går efter afhænger nok meget af, om håndtasken skal bruges til hverdag, f.eks. som arbejdstaske, eller om det mere er tasken, du tager med i byen. Skal tasken bruges til hverdag, så gå efter en rummelig model, hvor der både er plads til makeup, mobil, pung, kuglepen og nøgler og måske en bog eller en blok. På de lidt større håndtasker følger der ofte en ekstra rem med, og en håndtaske med skulderrem er oplagt at bruge til hverdag. En skulderrem gør tasken mere praktisk, da man i højere grad får armene fri. Find den størrelse, der matcher dine behov i blandt vores Hunter Håndtasker.

© www.minizoo.dk