Tilbehør til katte

 

Som katteejer har man brug for en masse forskellige ting – og nogle af dem anede man ikke engang, at man gik og manglede. Her på siden har vi samlet en række must-haves til din kat – klik på kategorierne nedenfor og se, hvad du umuligt kan leve uden som katteejer.

Adresseskilte til katte

Sørg for, at din kat finder sikkert hjem, hvis den har tendens til at strejfe, eller den bliver væk for dig på anden vis. Her hos MiniZoo har vi bl.a. adresseskilte til at sætte på din kat; oven i købet udstyret med en smart lysdiode, der kan ses på op til 800 meters afstand. På den måde mindskes risikoen betydeligt for, at din kat kommer galt af sted i trafikken.

 

Bliv set i mørke

Ud over adresseskilte med lysdioder, finder du også smarte kattehalsbånd med LED-lys. Halsbåndene oplades via USB-stik og kan ses op til 500 meter væk. Katte kan nemlig være svære at se i mørke – det gamle mundheld om, at ”i mørke er alle katte grå” er ikke grebet ud af det bare ingenting. Det kan være enormt svært for både bilister og cyklister at se din kat en mørk aften, før det er for sent, og det er derfor vigtigt, at du gør din kat så synlig i trafikken som muligt.

© www.minizoo.dk