Kradsetræer fra RHR Quality

 

Alle stolper på vores kattetræer fra RHR Quality er fuldt dækket med sisal reb fra top til bund. Almindelige kattetræer har plys på enderne for at spare omkostninger. Når din kat kradser på stolpen vil den også kradse på plyset og ødelægge det hurtigt.

RHR Quality limer sisalen direkte til stolpen. Så hvis din kat nogensinde vil bryde sisalrebet, vil det ikke rulle af stolpen. Almindelige kattetræer fastgør kun sisalrebet til toppen og bunden af stolpen. Dette betyder, at hvis sisalrebet går i stykker, vil rebet rulle op hele vejen på stolpen.

Alle fastgørelsesdele af en RHR Quality stolpe er lavet af meget stærke ABS for at gøre dit Kattetræ meget robust! Stolperne af et almindelig kattekradsetræ er lavet af standard plastik, så efter at du har samlet dit Kattekradsetræ, vil stolperne stadig være i stand til at bevæge sig.

Derudover er alle skrue enheder af et RHR Quality kradsetræ indstøbt, hvilket bidrager endnu mere til stabiliteten, af vores produkter. Også her har et almindeligt Kradsetræ ikke indstøbt skruebeslag.

Alle endeplader og bunde til et RHR Quality kradsetræ er forsynet med plys nederst og øverst, så du aldrig ser et stykke ufærdigt træ.

Denne plys er af højeste kvalitet og super robust. Plys af vores produkter er kvalitet 600. Som er Unikt på markedet!

Almindelige kattekradsetræer har plys af kvalitet 180 og har ikke plys på bunden af pladerne. Det betyder, at med et almindeligt kattekradsetræ vil du se træ nederst på hvert plade.

Plys af et RHR Quality Kattekradsetræ er limet til træpladerne over hele overfladen, så det ikke kan trækkes løs, når din kat strækker sig og kradser i det.

Et almindeligt kattekradsetræ er plyseb ikke limet på hele overfladen. 

Hvordan kan du teste dette? Hvis du trækker i plyset på et almindeligt kradsetræ, kan du løfte den af pladen. 

Dette er ikke muligt med vores Kattekradsetræer.

© www.minizoo.dk