Kattehalsbånd og katteseler

Pas på din kat – sørg for, at den kan ses i trafikken, og at den kan komme hjem til dig igen, hvis den er kommet på afveje. Hos MiniZoo finder du en række gode bud på halsbånd, der gør din kat synlig – særligt i mørke. Hvis du bor tæt på befærdede veje, kan det være ekstra vigtigt, at din kat kan ses i trafikken. Derudover finder du flere forskellige søde og praktiske seler, der lige som halsbånd med lys eller reflekser, kan gøre livet lidt mere sikkert for nysgerrige katte og kattekillinger. Du kan se hele vores udvalg af halsbånd og seler til katte i underkategorierne nedenfor – og vi har med stor sandsynlighed også noget, der passer til både din kat og dine ønsker til en kattesele og/eller et kattehalsbånd.

Kattehalsbånd og adressetegn

Katteseler

Led Halsbånd til katte

Hold styr på din kat

Hos MiniZoo finder du kattehalsbånd og katteseler i lange baner – alle yderst praktiske og i høj kvalitet. En kattesele er tit det nemmeste at styre din kat med, hvis I er ude at gå, da den giver en god kontrol over dit kæledyr. Desuden er det en meget sikker måde at gå tur med din kat på, og så risikerer du ikke, at din kat får skader på halsen, hvis den trækker voldsomt i linen/snoren. Vi har også rulleliner, der giver din kat stor bevægelsesfrihed på turen, og som giver den mulighed for rigtigt at udforske verden.

 

Det praktiske kattehalsbånd

Alle de kattehalsbånd, vi fører hos MiniZoo er både flotte, praktiske og meget holdbare. De passer til den stilfulde kat, der ikke lader sig iføre hvad som helst. Vælg mellem flere forskellige materialer, med og uden refleks, og vælg også mellem varianter med og uden klokke. Klokken er praktisk i den forstand, at du kan høre, hvor din kat er – også selv om den har gemt sig. Klokken gør også, at mennesker i din kats omgivelser også bliver opmærksom på den, og fugle og øvrige smådyr vil med garanti også takke dig for klokken, når din kat forsøger at snige sig ind på dem. Ulempen ved en klokke er til gengæld, at det kan være svært for din kat at få ro. Hver gang den bevæger sig en smule, bimler og bamler det, og det kan godt virke stressende på din kat. Husk, at halsbåndet skal sidde godt på din kat, uanset om der er en klokke i det eller ej – det må ikke være for stramt, og det må heller ikke være for løst.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund