MUSH B.A.R.F kattefoder

MUSH barf VAISTO®er et komplet fuldfoder til hunde- og katte i alle aldre og racer. MUSH barf er råt kød, ben, organer, grøntsager og det mest naturlige for en hund og kat at spise . Helt fri for nogen form for tilsætninger. 

MUSH barf VAISTO® har variation i et og samme produkt med hele 3 forskellige byttedyr. Barf foderet er fremstillet af finske råvarer fra lokale gårde som vi kender og stoler på. Vaisto® råfrosset i vores unikke spiralfryser for at bevare de naturlige næringsstoffer bedst muligt.

MUSH barf VAISTO® er 25 grams kødboller som gør det nemt at servere en portion mad til din hund eller kat. Alt Barffoderet leveres i pakninger af 800 gram, 3 kg eller 10 kg med genlukkelige poser for høj brugervenlighed. Vi gør det nemt og praktisk at fodre din hund eller kat 100 procent naturligt. De finske fødevaremyndigheder stiller høje krav til dyrevelfærd og tillader ikke forebyggende medicinering, samt store krav til lavere transporttid til slagteri.

Brandet MUSH stammer fra Slædehundeverdenen. "MUSH" er et kommando ord som slædehundeføreren bruger for at motivere hundene. Ordet Vaisto er finsk og betyder instinkt. Navnet MUSH barf VAISTO beskriver hundens naturlige instinkt eller VAISTO til at spise råt kød, ben, organer og grøntsager. Intet andet

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund