Hundetæpper og Måtter

 

Herinde har vi et udvalg af tæpper og vetbed som kan lægges på sofaen, i hundeburet, i hundekurven, bilen, bryggerset eller hvad man nu kan finde på. Tæpperne er af god kvalitet og kan vaskes. Tæpperne er gode til hvalpe og voksne hunde.

Vi har tæpper som fungere som en svamp og absorberer alt snavs og fugt, når du har været i skoven med hunden en regnvejrsdag. WATERLOO måtten absorberer alt det, der klæber til pels og poter på din firbenet ven. Måtten bruges som underlag i bilen, når i har været på gåtur på standen eller i skoven eller som smudsmåtte i bryggerset m.m. når i er kommet hjem fra gårtur.
De lækre bløde tykke måtte og tæpper gør sig godt i hjemmet og virker fremragende som smudsfælde istedetfor sofaen. Måtterne absorberer mange gange sin egen vægt, når hunden lægger sig på måtten, vil den absorbere alt fugt og snavs fra hundens mave. Brug f.eks. måtten der hvor din hund kommer med snavsede poter om det er i hundesengen, transportburet, eller i bryggerset den kan bruges over det hele, måtten letter en del af arbejdet ved at have hund.

Det er en absorberende børstemåtte med uendelige muligheder for andvendelse, den beskytter dine overflader mod snavs og fugt samtidig med at være skridsikker og have en vandtæt underside. Måtten er hurtig tørrende og kan vaskes ved 40 grader.

Et hundetæppe skal til for at putte, hygge og grave, hvis man har 4 ben og siger vuf.

Det er et must at have et eller flere hundetæpper når man har en eller flere hunde i huset. Hunde elsker at "redde seng" og det gøres bedst i et lækkert tæppe hvad enten der er et lækkert og vamset fleecetæppe eller et biltæppe! 

Hundetæppet kan bruges i hundens transportkasse, hundestroller, hundekurv, møblerne eller bilen.....

© www.minizoo.dk